Pretraga

Da li ste spremni za novi geometrijski print? Donosimo vam najzanimljivije inspiracije

Da li ste spremni za novi geometrijski print? Donosimo vam najzanimljivije inspiracije

Tekst: BURO.


Kako biste definisali suštu suprotnost hipi tye-dye printu? Jedan od najvećih trendova karantina - a nosili su ga svi od Insta devojaka, preko TikTokera, pa sve do J.Lo - naišao je na svoj negativ: precizan, kontrastan i retro. Da, radi se o dezenu po uzoru na šahovsku tablu koji možete da zamislite na bukvalno svemu, osim na trenerci.

Da li je ultimativna inspiracija potekla od legendarnih crno-belih Vans patika teško je reći, pošto su danas boje na sve strane pa možete ići koliko god suptilno ili koliko god kontrastno želite. Gigi Hadid je svoju trudničku garderobu digla na novi nivo setom bluze i šortsa u zeleno-beloj kombinaciji isto kao i Alyssa Coscarelli - šta više, radi se istom kompletu sa potpisom brenda koji je od šahovskog dezena napravio svoj zaštitni znak - Holiday the Label.

Crvena i bela, žuta, braon i plava - jednostavno ne postoji kombinacija koja nije u opticaju, a posebne stilske poene dobijate za uparivanje različitih materijala sa ovim dezenom (prepisujte iz Stine Goya look booka, doveli su ovu igru do perfekcije). Jedino što treba imati na umu jeste da se zadržite na što jednostavnijim krojevima. 

Posebna stilska disciplina jeste slaganje šahovskih dezena različitih veličina ali i sami znate da tamo gde su rizici najveći, najveći je i dobitak. Zato, uvrstite ovaj dezen u svoju garderobu. Spremili smo vam najbolje kombinacije kao inspiraciju: gedžet za telefon ili od glave do pete, izbor je na vama.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar