Pretraga

Da li su Versace platforme \"Medusa Aevitas\" najpopularnije cipele ove sezone?

Da li su Versace platforme "Medusa Aevitas" najpopularnije cipele ove sezone?

Tekst: BURO.

Ako je suditi po Instagramu, ali i Lyst spisku najpopularnijih artikala u trećem kvartalu ove godine, definitivno da! Satenske platforme su u sekundi osvojile sve. Kvadratni vrh, platforma i stabilna štikla su ove cipele lansirale u modnu stratosferu. Na tržištu su se pojavile u nekoliko boja, ali je jarko pink varijacija u Barbie stilu razgrabljena i pre nego što se pojavila na policama (a skoro jednako brzo odlaze i sve ostale boje čim se pojave na stanju).

To nas ne iznenađuje, jer su svoj par brže bolje prošetale devojke kao što su Ariana Grande, Beyoncé i Dua Lipa. A mig su brzo uhvatile i blogerke i instagramerke. Iako na prvi pogled deluje da su ove upadljive cipele komplikovane za kombinovanje, u praksi se pokazalo da se slažu uz većinu odevnih kombinacija. Uz saten koji se presijava i svetlucave kamenčiće na kaišu oko gležnja ovo definitivno nije model za stidljive.

Kad poželite da pogledate svet sa visine ove cipele će vam pomoći u tome, budući da je štikla visoka 15cm, dok je platforma sa prednje strane 5cm kako bi se osigurao balans i siguran korak svih onih koji ih nose. Ni vrtoglava visina štikle, ni cena od oko 1.000 evra nisu uticale na to da su skoro sve boje platformi konstantno na sold out listama. Donosimo vam ideje kako stilizovati ove moćne (i neuhvatljive) cipele.

Da li su Versace platforme "Medusa Aevitas" najpopularnije cipele ove sezone? (фото 6)
Da li su Versace platforme "Medusa Aevitas" najpopularnije cipele ove sezone? (фото 7)

@SURISUY

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor