Pretraga

Donosimo vam 5 kul kombinacija za leto u gradu

Tekst: BURO.

"Leto na plaži" je uvek dobra slika u glavi ali spomenite reči u "leto u gradu" i ona se drastično menja - pogotvo kad je odeća u pitanju. Svega nam je previše, gledamo da nosimo što manje, čak i najveći entuzijasti često na sebe nabace prvu stvar koja im padne pod ruku... Ne mora da bude tako: ako vam fali inspiracije, donosimo vam pet savršenih kombinacija omiljenih Instagram devojaka. Hvatajte beleške.

01

Donosimo vam 5 kul kombinacija za leto u gradu (фото 1)

Jednobojna kombinacija od glave do pete, svilenkasta tkanina u najsvetlijoj nijansi vanile i fluidna izdužena silueta. Potpuno konzervativna sa prednje strane ali izrezana na leđima, dovoljno je klasična za sve prilike i dovoljno subverzivno edgy

02

Donosimo vam 5 kul kombinacija za leto u gradu (фото 2)

Uglavnom izbegavamo kratke suknje i još kraće majice (i ne preporučujemo ih nikom iznad 12 godina), ali u ovoj casual izvedbi kombinacija je više nego kul. Ključ je u pamučnim tkaninama koje ni po čemu ne prelaze na tricky teritoriju već daju skoro military vajb. Ravne sandale sa debelim đonom se podrazumevaju.

03

Donosimo vam 5 kul kombinacija za leto u gradu (фото 3)

Business in the front, party in the back. Igra na temu oversized odela ali sa sakoom koji donosi neočekivan obrt. Kada prođe leto, nosili bismo iste komade ali kao deo slojevite kombinacije, sa košuljom ili majicom. Za sada, na 40 stepeni u gradu, ovu mušku siluetu kombinujemo sa golim leđima i najženstvenijim papučama.

04

Klasična silueta kao iz pedesetih ali u high tech materijalima je ženstvenost kakvu sada želimo, a u crnoj boji polo-kragnica dobija drugo lice. Štikle i naočare u stilu Grace Kelly samo dodaju na utisku.

05

Donosimo vam 5 kul kombinacija za leto u gradu (фото 4)

"Slojevito" možda nije prva reč koja vam pada na pamet kada pričamo o letu u gradu ali ovaj stajling će vas naterati da razmislite. Top poput grudnjaka ili kupaćeg i suknja niskog struka na krupne peglane falte? Naravno. Sa tankim bomberom preko (na jesen samo top zamenite kraćom rolkom od najtanjeg pletiva).

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor