Pretraga

Dupla doza: Teksas na teksas vlada!

Dupla doza: Teksas na teksas vlada!

Tekst: BURO.

Foto: ImaxTree

Mesec mode se uskoro završava. Ispratili smo šta se nosilo na ulicama Kopenhagena, Njujorka, Londona i Milana, a ma koliko ovi gradovi bili različiti, jedna stvar nam je privukla pažnju: teksas na teksas kombinacije u svim mogućim oblicima. Od onih najklasičnijih u vidu muške košulje i farmerki pa sve do kombinezona, maksi sukanja, korseta sa farmerkama sa džepovima i aplikacijama.

Dupla doza: Teksas na teksas vlada! (фото 1)
Dupla doza: Teksas na teksas vlada! (фото 2)
Dupla doza: Teksas na teksas vlada! (фото 3)
Dupla doza: Teksas na teksas vlada! (фото 4)
Dupla doza: Teksas na teksas vlada! (фото 5)
Dupla doza: Teksas na teksas vlada! (фото 6)

Rečju, street style set se bukvalno "plavi", a nemoguće je izdvojiti jedan način da se obučete u džins od glave do pete. Maksi teksas-suknje su trend već neko vreme, bilo da pričamo o sirena ili ravnim krojevima, kao i one midi dužina. Farmerke su široke i preuzele su ulogu novih novelty komada pa sada dolaze ukrašene aplikacijama, džepovima ili ozbiljno promišljenim finišima (u kojima prednjači Diesel).

Dupla doza: Teksas na teksas vlada! (фото 7)
Dupla doza: Teksas na teksas vlada! (фото 8)
Dupla doza: Teksas na teksas vlada! (фото 9)
Dupla doza: Teksas na teksas vlada! (фото 10)
Dupla doza: Teksas na teksas vlada! (фото 11)
Dupla doza: Teksas na teksas vlada! (фото 12)

U miks, naravno, ulaze i haljine ali ne u očekivanom košulja-haljina stilu, već poput večernjih varijacija na temu za nositi 24/7. Boja džinsa je neizostavno plava, ni previše svetla ni previše tamna. Donosimo vam najbolja izdanja koja možete "skinuti" odmah.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor