Pretraga

Evo kako da ove praznične sezone nosite pletiva

Evo kako da ove praznične sezone nosite pletiva

Tekst: BURO.

Foto: Press i Instagram

Još uvek nismo stigli do onog trenutka u kom razmišljamo o trendovima za novu sezonu (da ne kažemo 2022. pošto nam i daje nije jasno kako smo do nje stigli ovako brzo) ali smo zato više nego opsednuti party trendovima za predstojeće praznike - ne sudite nam strogo, to nam pomaže da preživimo gorepomenutu zbunjenost. A kako su temperature sada zaista ozbiljno pale i izgleda da nam se smeši sneg za Novu godinu, prva stvar na koju mislimo jesu pletiva. Božićni džemperi kao iz filmova su sjajni ali teško da ćete u njima zaista da se zaputite na neku žurku, zar ne? Bez brige, tu su savršene svetlucave ali i ozbiljno seksi alternative. 

sa isečcima

Evo kako da ove praznične sezone nosite pletiva (фото 1)

@BELENHOSTALET

Uska, crna i obavezno sa isečcima. To su detalji koji odvajaju haljinu od trikotaže za party i onu namenjenu regularnom životu (i koje takođe obožavamo). I to je ujedno i sve što treba da znate o njoj. Nabavite (bar) jednu što pre.

(bogato) ukrašeno

Evo kako da ove praznične sezone nosite pletiva (фото 6)

@CAMILLECHAERRIERE

Pletenice više nisu omiljeni način da nosimo džemper, sada na njemu želimo i kristale, rese, perje, aplikacije. Što jednostavniji model to bolje kad je ukrašen. Izbegavajte uobičajene praznične boje kao što su zelena i crvena (ne želite da vas neko pobrka za ukrasom za jelku) i ponesite svoj svetlucavi džemper sa šortsom ili mini-suknjom.

svetlucavi lurex

Evo kako da ove praznične sezone nosite pletiva (фото 11)

@LUCYWILLIAMS02

Lureks-efekat volimo u svim retro izdanjima, ali nam najviše prija na minimalističkim siluetama uskih džempera, rolki i haljina. Odaberite jednobojan svetlucav komad, ukombinujte ga sa visokim strukom, preskočite upadljiv nakit i spremni ste.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor