Pretraga

Frizerski saloni neće raditi do ponedeljka, možda nije loša ideja da kupite jedan kul kačket

Frizerski saloni neće raditi do ponedeljka, možda nije loša ideja da kupite jedan kul kačket

Tekst: BURO.

Tu smo gde smo. Čin 186. po redu, već smo se navikli na konstantno menjanje pravila u hodu, maske i alkohol, parcijalni ili totalni lockdown. Ceo paket. Možemo da proslavimo godinu dana života u pidžami i trenerci i iako je bilo uzbudljivo na početku da se prepustimo životarenju posle toliko vremena to nam više nije toliko privlačno. Sada smo u fazi da se nakupljena energija negde mora potrošiti, nažalost teretana trenutno nije opcija, ali to nije razlog da se ne pripremimo za nagli start čim mere popuste. Za nove, bolje navike sada moramo malo da se borimo, ali možda nas baš to inspiriše i motiviše da ovog proleća uđemo u sportski mod.

Za početak možemo da šetamo i to više nego ikada, nije loša ideja da instalirate Strava aplikaciju koja će pratiti vašu brzinu, ili se na Samsung Health aplikaciji možete umrežiti sa prijateljima i kolegama kako biste se takmičili ko je prešao veću razdaljinu. Gorepomenute trenerke imamo, dodajte širok trenč mantil za kul vajb, a kao trešnjica na torti vašeg look-a za istraživanje grada neka bude kačket.

Ove sezone kačket je zapravo najpopularniji aksesoar, jer osim što vrlo dobro ide uz casual kombinacije (videti pod Celine proleće/leto 2021.), on je i džoker iz rukava za svaki naš bad hair day. Logičan izbor uz helanke i sportsku opremu, skroz dobra varijanta i uz sako i poslovni look. Pronašli smo najlepše koje sada možete poručiti online. Samo izvolite.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor