Pretraga

Ključna reč: Slojevito! Ovi stilski saveti će vam pomoći da izgledate sjajno

Tekst: BURO.

Foto: ImaxTree

Vreme nam još uvek ne dozvoljava baš svaku modnu egzibiciju koja nam padne na pamet ali nas to neće sprečiti da se inspirišemo street style lookovima koja smo gledali proteklih mesec dana i ispobamo neke od najkreativnijih stajlinga. Njujork, London, Milano i Pariz pokazali su nam da je sve moguće - pod uslovom da vladate umećm pravljenja slojevitih komabinacija. Donosimo vam nove lekcije koje prepisujemo.

Koordinirajte boje po slojevima

Ključna reč: Slojevito! Ovi stilski saveti će vam pomoći da izgledate sjajno (фото 1)

Ništa kontrast, sve je u eleganciji i suptilnoj dinamici - što se vidi iz priloženog primera. Kombinacija, iako u nekoliko boja, zapravo deluje prilično minimalistički. Svetlo-siva i nijansa lavande savršeno su komplementarne pogotovo kada se razdvoje po slojevima i spoje u diskretnom dezenu. Primenljivo je na sve boje koje se slažu na sličan način.

Nosite maramu preko kaputa

Ključna reč: Slojevito! Ovi stilski saveti će vam pomoći da izgledate sjajno (фото 2)

Uloga velike četvrtaste marame sa printom ovde je isključivo estetska (osim ako pljusne kiša, a ni tu vam neće biti od velike pomoći) ali na klasičnom komadu poput kamel kaputa izgleda apsolutno savršeno. Izbegnite klizanje u retro tako što ćete print ograničiti na dve, maksimalno 3 boje.

Složite rukave različite dužine

Ključna reč: Slojevito! Ovi stilski saveti će vam pomoći da izgledate sjajno (фото 3)

Gornji deo pun volumena zahteva pažljivo planiranje. Najbolje je spojiti ga sa kontrastnom uskom siluetom, a kada su rukavi u pitanju oni kraći - do lakta - balansiraju se sa uskim (pre)dugim rukavima ispod. Helanke nisu obavezne, pencil suknje su jednako dobra alternativa, kao i pantalone visokog struka.

slobodno Pokažite malo kože

Ključna reč: Slojevito! Ovi stilski saveti će vam pomoći da izgledate sjajno (фото 4)

Korset ili kratki top su najbolji način da pokažete malo kože - pod uslovom da ga dobro uklopite. Za to su vam potrebne pantalone muškog kroja i veliki kaput (kapuljača je dodatni bonus).

Obucite top za izlazak preko košulje

Ključna reč: Slojevito! Ovi stilski saveti će vam pomoći da izgledate sjajno (фото 5)

Radi se o kombinacijama u stilu "od jutra do večeri" ali na manje očigledan način. Top za izlazak savršeno ide prako ukrojene košulje, a sve zajedno ispod oversized mantila ili kaputa. Jednako dobra alternativa jeste košulja koja zamenjuje mini haljinu ispod uskog topa.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor