Pretraga

Letnji trendovi koje ne možemo da dočekamo da probamo kada se ovo sve završi

Letnji trendovi koje ne možemo da dočekamo da probamo kada se ovo sve završi

Tekst: BURO.


Da li vam se čini da se poslednja Nedelja mode završila pre tri života? Istina jeste da je tek prošlo oko mesec i po dana ali i da je možda vreme da joj se vratimo - kao inspiraciji za leto! Od proleća izgleda da i nećemo videti mnogo šta ali niko nam ne brani da planiramo. A street style devojke daju nam mnogo materijala - kada traju revije ionako sva pravila oblačenja prema godišnjem dobu padaju u vodu. Tako se u februaru nose šortsevi (i to vrlo kratki), grudnjaci on full display i boje dostojne letnjeg festivala. Mi smo počeli sa sklapanjem kombinacija za prve dane leta, i savetujemo vam da počnete sa nama i napravite svoju idealnu letnju garderobu. 

Grudnjak kao top

Naravno, ispod sakoa ili jakne, može i košulje ili džempera ali uvek i obavezno tako da se vidi. Da, pomama koju je Katie Holmes napravila onog dana u Njujorku kada je zustavljala taksi u bradiganu sa potpisom Khaite i dalje traje, a mi jedva čekamo da je isprobamo. U stvarnom životu, ipak, savetujemo donji deo visokog struka i oversized opštu siluetu - ne želite da izgledate kao Britney meets Spice Girls wannabe. Ili možda, to i nije tako loša inspiracija? Odlučite sami.


Šorts

Ne bermude - šorts. Obavezno visokog struka i obavezno širok tako da je teško odrediti na prvi pogleda da li se radi o kratkoj suknji ili kratkim nogavicama, uvek sa pojasom (vrlo često od istog materijala). Neodoljivi su kao deo odela ali i u paru sa kotrsatnim blejzerima i klasičnim košuljama, a posebno su dobri kao glavni akteri kontrastnih printova - kao što nam pokazuje Gilda Ambrosio. Cipele? Na visini. Štikla ili platforma, nije važno.


Ribarski šešir

Lakovan? Može! Sa logo printom? Obavezno! Komad koji smo donedavno viđali samo na pecarošima i engleskom plemstvu danas krasi glave prvih redova Nedelja mode. Najbolji modeli su klasične skromne linije ali od najneočekivanijih materijala tako da postaju fokus celog outfita. Već ga vidimo u letnjim varijantama belih majica bez rukava i oversized pantalona i japanki na štiklu u Bottega stilu. 


Jake boje

Neon je tu, svakako, ali ne samo on. Blokovi jarkih živih nijansi kao da su zauzele mesto koje obično zauzimaju printovi - kako na odeći, tako i na aksesoarima. Često od glave do pete, malo manje u kombinacijama i često u detaljima, one su nekomplikovana protivteža neutralnoj paleti i istovremeno je s.a.v.r.š.e.n.o. dopunjuju (pogledajte samo torbice jarkih boja uz krem oversized odela). Koliko energije na jednom mestu! Jedva čekamo da počnemo da se igramo njom.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar