Pretraga

Najbolji komad za prelazni period? Tačan odgovor je pončo!

Najbolji komad za prelazni period? Tačan odgovor je pončo!

Tekst: BURO.

Foto: Imaxtree

Svake sezone čeka nas isti program, uz prvo toplo sunce stižu i prvi problemi kako se obući? Da li se prepustiti optimizmu jutarnjih zraka i laganom trenču jeziditi kroz grad sve dok se uveče promrzli ne vratimo kući? Ili se držati forumule vuneni kaput i veliki šal sve dok se zvanično godišnja doba ne smene? Pa, kao i uvek rešenje je tačno na pola puta. Zaboravite na velike pufaste i perjane jakne, predlažemo nešto elegantnije. Stari dobri pončo, idealan je izbor za prelazni period i uklapa se uz svaki stajling.

Najbolji komad za prelazni period? Tačan odgovor je pončo! (фото 1)
Najbolji komad za prelazni period? Tačan odgovor je pončo! (фото 5)
Najbolji komad za prelazni period? Tačan odgovor je pončo! (фото 6)

Više se ne radi o staromodnim ogrtačima sa karo uzorkom, sada više liče na toplo ćebence koje nosite sa sobom (čak i Dior igra na tom tragu). Ono što je sjajno sa tim odevnim predmetom jeste činjenica da on može trajati godinama, budući da se radi o vanvremenskoj formi koja ne izlazi iz mode. Još jedan poen za pončo jeste činjenica da je on savršen pratilac svih onih sada modernih bluza i džempera sa predimenzioniranim rukavima preko kojih se ne može navući kaput. Dodajte dobre farmerke i čizme i spremni ste za pokret.

Najbolji komad za prelazni period? Tačan odgovor je pončo! (фото 7)

Karirani pončo ide sjajno sa ravnim čizmama (čak i gumenjacima), a umesto pantalona možete se odlučiti za dugačku romantičnu suknju. Ono što je sjajno jeste da ga možete koristiti sve do baš toplih dana jer genijalno ide i uz kratke suknje i šorsteve. Ukoliko uložite u jedan budite sigurni da se radi o dobroj investiciji, ali dobra ideja je i da proverite u porodičnom ormanu, možda vas čeka neki kao stvoren za proleće pred nama.

Najbolji komad za prelazni period? Tačan odgovor je pončo! (фото 8)
Najbolji komad za prelazni period? Tačan odgovor je pončo! (фото 12)
Najbolji komad za prelazni period? Tačan odgovor je pončo! (фото 13)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor