Pretraga

Ne morate ići na partiju tenisa, dovoljno je da samo tako izgledate za maksimalni broj modnih poena

Ne morate ići na partiju tenisa, dovoljno je da samo tako izgledate za maksimalni broj modnih poena

Tekst: BURO.

Foto: @KENDALLJENNER

Da li smo ovih dana opsednuti tenisom? Ma, još pitate! Ali nismo samo mi, čitav svet je u teniskom zanosu, a tu pre svega mislimo na modni, jer više nije bitno da li umete da prebacite lopticu preko mreže, dovoljno je da izgledate kao da ste upravo pošli na teniski teren. Ne možemo a da ne shvatimo ovaj stilski fenomen - oprema za tenis sa svojom blistavo belom bojom i svedenim detaljima izgleda zaista elegantno i nekako se logično nastavlja na trend koji smo živeli poslednjih godina, a to je athleisure.

Počelo je stidljivo, koja suknjica tu, poneki prsluk tamo, a onda je u toku pandemije počela i mini epidemija fotografija influeserki u full opremi na teniskim terenima širom sveta. Ne smemo da se zakunemo da su stvarno trenirale, ali ono što je vidljivo na svim tim fotografijama jeste činjenica koliko oprema za tenis može dobro izgledati i funkcionisati i u stvarnom životu.

Ne morate ići na partiju tenisa, dovoljno je da samo tako izgledate za maksimalni broj modnih poena (фото 3)
@JULIANASALAZAR

Trik je da izgledate zdravo, ali sabrano. Što će biti lako, budući da ova nova generacija modnih komada za tenis nije ni namenjena za igru i znojenje, od velikih modnih dizajnera do high street radnji svi su ponudili svoje viđenje trenda. Tu su neizbežne faltice, prefinjene bor zelene i teget nijanse, diskretni amblemi i elegantni fontovi. Možda ste imali nulu iz fizičkog, ali to nije razlog da se i vi ne umuvate u trendi ekipu. Dodajte znojnice i vizir i niko neće ni pretpostaviti da ste pošli samo u šetnju. Nemojte ni otkrivati svoje namere i uživajte u radoznalnim pogledima uz kapućino, nije ni potrebno da odigrate meč, jer ste svakako osvojili maksimalan broj modnih poena!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor