Pretraga

Newsflash: Štrikani prsluci su svuda! Izdvojili smo modele koji vam trebaju ovog proleća

Newsflash: Štrikani prsluci su svuda! Izdvojili smo modele koji vam trebaju ovog proleća

Tekst: BURO.

Mekana. Bezvremenska. Pletenina je uvek jedan od najvoljenihih komada u našoj garderobi ali ako bismo morali da izdvojimo jednu vrstu i model koji su ove sezone u fokusu, onda je to definitvno nova silueta koju smo zavoleli preko noći (iako je, praktično, klasika). 

Štrikani prsluk. Ovaj komad bez rukava danas je okosnica kolekcija brendova od Gannija pa sve do Zare. Udobni su, praktični i pretenduju da budu glavna zvezda svih slojevitih kombinacija. Navucite ih preko muške bele košulje, dodajte kao ekstra sloj preko uske rolke ili džempera i biće vam i u praksi jasno o čemu pričamo. Modeli neutralnij nijansi i klasičnih dezena poput onog na rombove postaće vam preko noći kamen-temeljac omiljenih kombinacija, a oni raznobojni u bojama gumenih bombona izmamiće osmeh svaki put kad uhvatite svoj odraz u ogledalu.

Retro ali i savremen, prsluk sa V ili okruglim izrezom savršeno će se uklopiti sa pantalonama visokog struka na falte, široke farmerke, kožne i teksas pencil suknje ali i šortseve za neprevaziđeni old school vibe. Kako dani budu postajali topliji, lako ćete stići i do kombinacija sa kratkim ili bez rukava - pošto svog prsluka sumnjamo da ćete se lako odreći.

Da, danas će vas ugrejati bez toga da doda volumen (čemu se raduje svako ko voli uže rukave na kaputu ili sakou), a kada još malo zasija sunce možete ga bukvalno uklopiti sa sandalama ili japankama u stilu Camille Charriere. Prsluk bez rukava je naš novi najbolji prijatelj.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor