Pretraga

Njima ne treba potvrda: Gen Z bira svoj način dok iz prošlosti uzima samo najbolje

Njima ne treba potvrda: Gen Z bira svoj način dok iz prošlosti uzima samo najbolje

Tekst: BURO.

Foto: Press

Everything old is new again.

Čini se da ove reči imaju posebnu težinu sada kada je svet uhvatila nezaustavljiva retro groznica. Niko ne može ostati imun na hrabrost, kreativnost i energičnost kojom Gen Z svim starim stvarima koje predstavljaju nasleđe devedesetih i dvehiljaditih daje novu priliku. Vođeni tom energijom svi mi postajemo verni pratioci njihovog stila. Učimo da originalnost ne podrazumeva samo da izmislimo nešto potpuno novo, već da otkrijemo do tada neviđenu stranu onoga što je već svima, čini se, dobro poznato.

Njima ne treba potvrda: Gen Z bira svoj način dok iz prošlosti uzima samo najbolje (фото 1)
Njima ne treba potvrda: Gen Z bira svoj način dok iz prošlosti uzima samo najbolje (фото 2)

Vintage je naj-kul reč ove generacije. Zbog toga ne treba da čudi što mlađi, koriste priliku da pretraže ormare svojih starijih ukućana u potrazi za detaljem koji će poneti na unikatan način i time se izdvojiti iz mase.

Njima ne treba potvrda: Gen Z bira svoj način dok iz prošlosti uzima samo najbolje (фото 3)

Pa, odakle krenuti? Od patika, naravno.

Neumoljive pripadnike Gen Z teško je oduševiti. Oni svakim korakom koji naprave dokazuju da žive na svoj način i daju svedočanstvo da rade samo onako kako su zamislili. Originalnost je ono što ih inspiriše, ali se ne libe da u svoj stil ubace legendarne modele prošlosti.

Njima ne treba potvrda: Gen Z bira svoj način dok iz prošlosti uzima samo najbolje (фото 4)

Svetski poznati brendovi se trude da budu u korak sa trendovima i ispune želju svojih kupaca da se „dobro staro“ vrati, stoga unapređuju svoje čuvene modele i daju im novi sjaj. Tako i globalni brend prepoznatljiv po svom sportskom i lifestyle nasleđu, Reebok, novom Classic Leather linijom, nastavlja da razvija i unapređuje svoju kultnu siluetu. Znate na šta mislimo: ono što je za odeću "mala crna haljina", to je u svetu patika besprekoran snežnobeo par Classic Leather. U novom ruhu model ostaje veran svojoj istoriji, ali inovativnim materijalima, oblicima, smelim kombinacijama boja, kao i funkcionalnim dizajnom, privlači publiku najrazličitijih stilova i ukusa, kao i generacija. Nudi im mogućnost da svetu oko sebe pokažu svoju kreativnost i unikatni stil.

Njima ne treba potvrda: Gen Z bira svoj način dok iz prošlosti uzima samo najbolje (фото 5)
Njima ne treba potvrda: Gen Z bira svoj način dok iz prošlosti uzima samo najbolje (фото 6)

Upoznajte svoj novi omiljeni par:

Classic Leather “SP” je dizajniran baš tako da postane osnovni par patika u vašem ormanu. Za čas možete biti spremni za bilo koji događaj u gradu i izgledati potpuno kul kombinujući ih sa džinsom ili malo elegantnijim komadima, poput oversized odela. Šta god da odaberete, nesumnjivo ćete biti primećeni, a to neće umanjiti udobnost i lagani vazdušasti osećaj, zahvaljujući laganoj kompresiji u središtu đona.

Classic Leather Make it Yours “OG” je jednostavan i vanvremenski Reebok DNA model koji originalnim bojama slavi nasleđe ovog nekada čuvenog modela patika za trčanje. Klasična crvena, plava i bela sa premium materijalima gornjišta, među kojima su antilop i mreža, privlačiće poglede i komentare na najbolji mogući način god da se pojavite.

Classic Leather „Winterized“ su, uz omiljene sezonske boje, spremne da ove jeseni i zime upotpune svaki vaš look. Obožavaćete da ih nosite tokom cele godine, a činjenica da imaju bolji grip đona za dodatno prianjanje omogućiće vam da to i učinite bez kompromisa i bez obzira na to kakvo je vreme napolju.

Uz mnogobrojne modele izdvajaju se i LX2200, patike inspirisane trčanjem, i siluete Classic Leather Legacy AZ, plišani Nylon Sky, kao i unapređeni Classic Leather OG koji će biti dostupan tokom cele sezone.

Nanovije Classic Leather modele možete pronaći na Reebok.com kao i u prodajnim objektima Buzz, a više informacija potražite na njihovoj web-stranici https://www.buzzsneakers.com/SRB_rs/reebok-classic

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor