Pretraga

One znaju šta rade: Neka vam ove Instagram devojke budu inspiracija za sledeći put kada budete pozvani na venčanje

Tekst: BURO.

Ako vas pozivi na venčanja i svadbe bacaju u paniku zato što se čini nemogućim pronaći komabinaciju koja je u isto vreme i ženstvena i prikladna i kul, ne brinite, ove tri reči itekako mogu da postoje u istoj rečenici. Najbolji dokaz? Ove četiri influenserke su najbolji dokaz, pratite ono što rade i napravite #inspo folder za sledeću priliku.

Pink candy 

One znaju šta rade: Neka vam ove Instagram devojke budu inspiracija za sledeći put kada budete pozvani na venčanje (фото 1)
One znaju šta rade: Neka vam ove Instagram devojke budu inspiracija za sledeći put kada budete pozvani na venčanje (фото 2)
One znaju šta rade: Neka vam ove Instagram devojke budu inspiracija za sledeći put kada budete pozvani na venčanje (фото 3)

Linn Eklund je šampionka neočekivanih modnih obrta. Čini nam se da niko kao ona ne ume da najtradicionalnije motive pretvori u nešto najviše kul što smo ikada videli. Kada su njene roze kombinacije u pitanju, ključ je u što prirodnijem stajlingu, minimalnom makeup-u i apsolutno genijalnom izboru obuće koja na prvi pogled nikako ne ide - ali u praksi izgleda genijalno.

kombinezon/triko

One znaju šta rade: Neka vam ove Instagram devojke budu inspiracija za sledeći put kada budete pozvani na venčanje (фото 4)
One znaju šta rade: Neka vam ove Instagram devojke budu inspiracija za sledeći put kada budete pozvani na venčanje (фото 5)

Ozbiljno seksi, Evageline Smyrnitotaki aka @styleheroine nikada ne izgleda kao da je tek ustala iz kreveta, a kada su glam kombinacije nema joj premca. Način na koji nosi uski tegljivi triko-kombinezon svakako nije za stidljive ali je novi nivo moći. Najvažnije? Zadržite jasne linije i oštrinu - bilo koji girly element će imati pogubne posledice.

crno i belo 

One znaju šta rade: Neka vam ove Instagram devojke budu inspiracija za sledeći put kada budete pozvani na venčanje (фото 6)
One znaju šta rade: Neka vam ove Instagram devojke budu inspiracija za sledeći put kada budete pozvani na venčanje (фото 7)
One znaju šta rade: Neka vam ove Instagram devojke budu inspiracija za sledeći put kada budete pozvani na venčanje (фото 8)

Život (bar na Instagramu) Rikke Krefting izgleda kao monohromatska bajka. A realno, pravila o tome da se na venčanje ne nose crno ili belo, odavno je trebalo prevazići. U njenoj izvedbi to izgleda ovako: sjajne, ženstvene tkanine, fluidni krojevi i maksi dužina, plus ozbiljno seksi ali gotovo arhitektonski detalji poput izreza na stomaku.

Mini dužina, maksi glam

One znaju šta rade: Neka vam ove Instagram devojke budu inspiracija za sledeći put kada budete pozvani na venčanje (фото 9)
One znaju šta rade: Neka vam ove Instagram devojke budu inspiracija za sledeći put kada budete pozvani na venčanje (фото 10)

Šljokice, perje, aplikacije... Leonnie Hanne tečno govori taj jezik. Ne prigušujte svoj sjaj i izaberite haljinu koja je kratke dužine ali od najekstravagantnijeg materijala koji vam padne pod ruku. Visoke tanke potpetice, zalizana kosa i neizostavan jednako svetlucav (pravi) nakit i privućićete najviše pogleda - posle mlade, razume se.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor