Pretraga

Opsednuti smo ovim svetlucavim sandalama, pogledajte kako ih nose naše omiljene it devojke

Opsednuti smo ovim svetlucavim sandalama, pogledajte kako ih nose naše omiljene it devojke

Tekst: BURO.

Nakon meseci provedenih u manje-više varijaciji na temu udobnosti (čitaj: trenerki) zaista nam je potrebno jedno pravo klasično svetlucavo doterivanje! Zato, čak i ako ne možemo da igramo ispod pravih disko kugli u klubu, odlučni smo da ih donesemo u svoj dom. Ovo posebno važi za obuću. Skidamo kapu Bottega čizmama, Chanel sandalama na Birkenstock temu i genijalnim patikama svih vrsta ali sada je vreme za nešto drugo. A to nešto kao prvo, svetluca i kao drugo, udobnost ni iz bliza ne stavlja na prvo mesto.

Ova treperava groznica za štiklama - i pogotovo sandalama na štiklu - uhvatila je i veći deo interneta i uopšte ne žurimo da se od nje izlečimo. Kada je, pre izvesnog vremena, ponovo na sve strane krenuo da nam se pojavljuje model Thyra sandala sa vazda omiljenim potpisom Jimmy Choo, oči su nam zasijale poput kamenčića na njima i požurili smo da kliknemo na  #AtHomewithChoo. Nema greške, ovo je hashtag koji nam je doneo poprilično radosti poslednjih dana.

Potpetice više od 10, kaišići i kamenčići su sve što želimo ovih praznika pa makar ih ukombinovali sa farmerkama i duksom poput Josefine H ili kasnije držali poput skulpture na polici da nam pred očima sačekaju dn kada ćemo ih obuti i krenuti u klub. Uostalom, nakon ovakve godine, zaslužili smo svu magiju koja nam se nudi. Znamo da se slažete. Uostalom, to što ostajemo kod kuće ne znači da smo digli ruke od ozbiljnog doterivanja.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor