Pretraga

Osvežite sezonu uz nove stajling trikove

Tekst: BURO.

Poznati elementi, nove kombinacije? To nam je omiljena igra, pogotovo sa dolaskom nove sezone. Proučili smo kako to rade naše omiljene devojke od stila i izdvojili četiri najbolja trika. Prepisujemo.

Kargo pantalone i visoke štikle

Osvežite sezonu uz nove stajling trikove (фото 1)

@PERNILLETEISBAEK

Kargo pantalone vraćaju se u naše ormare (zajedno sa još toliko trendova iz 2000-ih) ali u ovom deljenju želimo da izbegnemo bilo kakve asocijacije na vojničke uniforme. Zato ih ponesite sa visokim potpeticama - salonakama u đpic ili raznobojnim papućama sa debelom petom u The Attico stilu. 

Osvežite sezonu uz nove stajling trikove (фото 2)

@LOULOUDESAISON

Novi par za omiljenu pletenu tašnu

Osvežite sezonu uz nove stajling trikove (фото 3)

@ANOUKYVE

Pletena torba i trenč mantil su oprobana kombinacija ali ukoliko volite modna iznenađenja, svoj omiljeni aksesoar za sunčane dane uparite sa kožom. Pilotskom kožnom jaknom ili mantilom, da budemo precizniji, i dobićete urbanu kombinaciju koja ne asocira na plažu.

Helanke preko cipela

Osvežite sezonu uz nove stajling trikove (фото 4)

@LOULOUDESAISON

Helanke koje se kače preko cipela su komad sezone i zato zaboravite na upasivanje i crop modele. Više glamurozne nego sportske pa ih ukompnujte sa elegantnim modelima, kako na visoku štiklu tako i onim ravnim, poput baletanki u špic. Blejzeri i večenji topovi su dobrodošli.

Bandana oko vrata

Osvežite sezonu uz nove stajling trikove (фото 5)

@BLANCAMIRO

Marama oko vrata nije ništa novo ali umesto onih dugih svilenih sa ženstvenim printovima, sada vezujemo retro pamučne bandane sa paisley printom (onim koji vaša baka zove "ćurkice"). Ne izlazimo iz kuće bez njega, a najbolje varijacije na temu pronaćićete u vintage prodavnicama i buvljacima.

Osvežite sezonu uz nove stajling trikove (фото 6)

@LEIASFEZ

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor