Pretraga

Otkrijte high street komade koje stalno viđamo na Instagramu

Otkrijte high street komade koje stalno viđamo na Instagramu

Tekst: BURO.

Naravno da obožavamo dizjanerske komade ali skupa etiketa nije nikakav garant toga da ćemo se zaljubiti u njih (što nam se svakog dana iznova dokazuje). U našim sačuvanim fotkama na Instagramu vrlo često se pojavljuju komabinacije čiji su neizostavni delovi upravo high street modeli, a ovog meseca titulu najboljih odnose ovi. Požurite, rasprodaju se veoma brzo.

prsluk i pantalone cos

Prsluk odela je tu da ostane - volimo ga i kao trodelnog odela i umesto sakoa. Ovaj crni set brenda COS se odjednom se pojavio na nekoliko feedova koji se redovno nalaze u našem #inspo folderu i dok smo stigli da ga pronađemo na sajtu već je bio rasprodat. Dobre vesti? Ponovo je dosptupan, ali nemojte čekati dugo.

džemper na rombove mango

Grafički crno-beli dezen čini od ovog ekog džempera statement komad. Najbolji je u opuštenim kombinacijama u koje se dodaje još po neka boja (kao što je to učinila Linda Tol braon kožnom jaknom) kako bi se izbegao efekat lika iz crtanog filma. 

pernille teisbaek x mango kaput

Maksi kaput sa oversized naramenicama i jednorednim kopčanjem je jedan od komada sezone, a ovaj melirani crno-beli model koji je jedna od naših omiljenih skandi devojaka dizajnirala za Mango jednostavno ima sve: siluetu, klasu, nosivost i... vrlo pristupačnu cenu.

MASSIMO DUTTI DŽEMPER

Da, još jedan prugasti džemper ali ovaj put ne u očekivanoj teget-beloj ili crno-beloj kombinaciji već neutralnoj ton-na-ton varijaciji na temu. Genijalan uz svetle pantalone (kada nije kišni dan), a najgenijalniji uparen sa neočekivano glamurozni komadima poput ove srebrne midi suknje od krupnih šljokica i perja.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor