Pretraga

Ova 4 komada za plažu inspirisana muškom modom treba da se nađu u vašem koferu

Ova 4 komada za plažu inspirisana muškom modom treba da se nađu u vašem koferu

Tekst: BURO.

Suknja na preklop i boho kaftan su uvek ženstvena opcija ali ako ste opsednuti muškim komadima i letnjim minimalizmom (kao mi), uvek ćete se vraćati komadima inspirisanim unisex klasikom. Evo koje treba da spakujete na svoje sledeće letovanje.

Klasična muška košulja

Ne plus 30 ne želite da budete u odeći koja se lepi za vasi zadržava toplotu, a pamučna ili lanena lepršava košulja je pravi odgovor, kako u praktičnom tako i u modnom smislu. Birajte oversized modele u beloj i plavoj boji.

Košulja-haljina

Kratka (i seksi) haljina koja jednako dobro izgleda i pod suncobranom i za večerom? Ne tražite dalje od košulja-haljine. Bela je najklasičnija opcija, ali sve neutralne nijanse, kao i plava i roze i tanke prugice su odličan recept da budete nanjbolje obučena osoba, gde god da se pojavite. 

Končani kardigan

Ukoliko obožavate sve u vezi sa filmom "Talentovani gospodin Ripli" ovo je retro komad za vas. Klasične mornanrske prugive i velika dugmeta nikad ne mogu da omaše, kao ni raznobojni komadi i duži modeli koji se vezuju u struku.

Top od frotira

Najbolji iskorak iz očekivanog jeste oversized top od frotira. Birajte ravan kroj i vesele boje u kojima će vam zalasci sunca na plaži biti još lepši (a možete dodati i šorts u ovaj stajliš miks).

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor