Pretraga

Ova drapirana haljina brenda Tove osvojila je Instagram!

Ova drapirana haljina brenda Tove osvojila je Instagram!

Tekst: BURO.

Foto: Press i @Instagram

Iskreni da budemo, mislili smo da ovo leto pripada haljinama sa potpisom Cult Gaia pošto su njihove mini verzija sa perjem i maksi od trikotaže verovatno najslikaniji modeli sezone ali ispostavilo sa da nas je iza ćoška čekalo iznenađenje u vidu drapiranog modela britanskog brenda Tove. Iako je osnovana tek prošle godine, ova nova marka iza koje stoje dve drugarice Camille Perry i Holly Wright ovim modelom je već osvojila kako insajdere tako i Instagram.

Ova drapirana haljina brenda Tove osvojila je Instagram! (фото 1)
Ova drapirana haljina brenda Tove osvojila je Instagram! (фото 2)

U beskrajno ženstvenom stilu grčkih boginja ali istovremeno potpuno opuštena i nosiva, drapirana haljina Ceres preplavila je feedove i to najčešće u beloj i sunčano-narandžastoj nijansi, iako one neutralne i crna zauzimaju jednako visoko mesto na stilskoj lestvici (pogotovo ukoliko ste se priklonili plemenu minimalista).

Ova drapirana haljina brenda Tove osvojila je Instagram! (фото 3)

U čemu je tajna? Apsolutno opuštena, lagana ali seksi, Ceres haljina od puplina je onaj zavodljivi osećaj casual leta preveden u odevni komad pa zato i najbolji stajlinzi uključuju da ste bosi ili u ravnim papučama, uz dodatak samo jedne velike pletene torbe i kose na vetru. Pozadina? Staza uz more ili brod, naravno. 

Ne tražimo dalju inspiraciju za kasno leto i septembar, pronađite i vi svoju varijaciju na temu!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor