Pretraga

Ovaj grudnjak od kristala viđamo svuda, evo kako da ga nosite

Tekst: BURO.

Foto: @nue_studio i Instagram

Ako vam je prva reakcija na ovaj naslov osećaj da je grudnjak od kristala jedna apsolutno preterana i nepotrebna stvar, razmislite još jednom. Zatim skrolujte kroz ove fotografije i sigurni smo da ćete se predomisliti. Brend Nue Studio praktično je izgradio celu reputaciju upravo na ovom konceptu - i ovom jednom sad već ikoničnom komadu - a sve uz pomoć devojaka sa najboljim stilom koje se jednostavno utrkuju u tome koja će ga poneti na neobičniji i bolji način.

Ok, činjenica da jeste uvek pomalo over the top, ne može se baš izbeći ali ovi stajlinzi su svetlosnim godinama daleko od opštih mesta ili neželjenih asocijacija. Za početak, iako je sezona zimskih praznika zvanično gotova, tu je asimetrična mala crna haljina koja preti da postane klasika i koja je sve samo ne basic. Savršen spoj minimalizma, seksipila i stava koji će svakog ko ima hrabrosti da je ponese staviti na modnu mapu. 

Zatim su tu još dve varijacije na temu - za koje vam je potreban samo jedan komad. Ovaj grudnjak je najviši oblik trenda veša-umesto-topa i kada se ukombinuje sa oversized siluetom odnosi pobedu. Postavite ga kao kontrast muškom odelu u nekoj neutralnoj nijansi (sa ili bez jednostavne bele majice ispod) ili, još bolje baggy farmerkama visokog struka i visokim potpeticama.

I na kraju, u modnom potezu koji bi obožavala Schiaparelli, grudnjak od kristala je šlag na torti slojevitih kombinacija! Ne bilo kakvih, naravno: obucite ga preko večernjih odela i haljina, uskih midi haljina od trikotaže ili čak, oversized muških kožulja.

Obožavamo sve izvedbe i upisujemo se na listu čekanja. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor