Pretraga

Ovih 5 modnih trendova ispuniće sve vaše party želje ove godine

Ovih 5 modnih trendova ispuniće sve vaše party želje ove godine

Tekst: BURO.

Nakon dve godine i praktično dva kruga praznika, čini se da ćemo ove proslaviti van trenerki (mada se nekih udobnosti ne odričemo tako lako) i nekako želimo sve i to odmah! Ako je vama, kao i nama priznajemo, zafalilo malo sistematizacije u ovom talasu entuzijazma, donosimo vam mini vodič kroz najbolje party trendove. Neka odbrojavanje počne!


Perje

Na običnoj beloj košulji, pletivu i drugim komadima sa kojima ne biste spojili perje ali i na haljinama i trikoima koji su definicija over the top modnog pristupa. Perje je svuda, nabavite svoje i - okitite se bez ustručavanja.


Ovih 5 modnih trendova ispuniće sve vaše party želje ove godine (фото 5)

BLUZA I DONJI DEO, ZARA

Pidžama za izlazak

Ko kaže da ne može? Saten, perje, printovi sve su to elementi slagalice, ukoliko ne želite da se odreknete ni udobnosti, ni glamura ni ekstravagancije. Pronašli smo i novi brend od kog nam srce brže kuca: Sleeper, koji se pridružuje već voljenoj Olivia Von Halle i Sleeping with Jacques.

Ovih 5 modnih trendova ispuniće sve vaše party želje ove godine (фото 6)

OGRTAČ I PANTALONE, SLEEPING WITH JACQUES

Ovih 5 modnih trendova ispuniće sve vaše party želje ove godine (фото 8)

BLUZA I PANTALONE, WEEKEND MAX MARA


Ovih 5 modnih trendova ispuniće sve vaše party želje ove godine (фото 9)

TOP I SUKNJA, ZARA

Boje dragulja

Bogate nijanse u materijalima koji te nijanse dodatno ističu. Smaragdnozelena je siguran izbor, boja bakra i šljokice su savršen glamur, a intenzivna plava nijansa je smeo iskorak. Koja je vaša?


Ukrašene cipele

Cipele koje su ukrašene kao da sutra ne postoji su možda i najbitniji deo jednog prazničnog outfita - uz njih zaista možete da nabacite samo džins i rolku i da opet savršeno odgovorite na temu (i da se još bolje osećate).


Ovih 5 modnih trendova ispuniće sve vaše party želje ove godine (фото 17)

BLEJZER I SUKNJA, ZARA

Pliš

Klasika kojoj ne možemo da odolimo nijedne zime. U ovom deljenju, odlučujemo se za tamne misteriozne komade u crnoj, teget i tamnozelenoj nijansi. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor