Pretraga

Ovo je 8 najvećih trendova torbi za ovu sezonu na koje treba da obratite pažnju

Ovo je 8 najvećih trendova torbi za ovu sezonu na koje treba da obratite pažnju

Tekst: BURO.

Ozbiljno smo se vratili proučavanju revija i sklapanju liste želja za ovu sezonu (jedini problem nam je, ponekad, kako da je skratimo). Nakon cipela, donosimo vam sve što treba da znate o trendovima torbi za leto 2020. I da, mnogi se prepliću!

Uhvaćeni u mrežu

Pleteni modeli koji podsećaju na mreže i dalje inspirišu dizajnere ali ove sezone se kao pletivo koriste i kanap i plastika i koža, a rad može biti i krupan i sitan. Slobodno nabavite jednu u obliku kese u koju će stati sve što poželite da nosite sa sobom, a zatim i neku neočekivanu varijaciju na temu od plastike ili kože u boji (Fendi ciklama klač je ultimativna inspiracija).


Sve svoje sa sobom nosim

Od Bottega Veneta gigantskih intrecciato modela pa sve do pletenih velikih korpi sa kojima ćete izgledati kao da šetate po Rivijeri, ovog leta na snazi je praktičnost. Ipak, budite na oprezu - ove tašne lako je prepuniti - spakujte samo ono što vam zaista treba.


Nabrano u struku

Ako mislite da je ovo varijacija na bucket temu trebalo bi da znate da modela ove sezone ima toliko da su postali zasebna kategorija. Od satena i kože, do pletenih materijala, torbe sa učkurom su savršen balans praktičnosti i efekta (zahvalni smo brendu Mansur Gavriel koji ih je pre nekoliko godina vratio u naše živote).


Klač torba

Opsesija na popušta - i dalje sanjamo o torbicama koje se nose u ruci ili ispod ruke. Modeli za ovo leto idu od minimalističkih (od najmekše kože, razume se) pa sve do onih u animal dezenima i ukrašenih raznobojnim kamenčićima. Posebna letnja kategorija su klač torbe od rafije i platna, one su ono najbolje od svih svetova.


Poslednja slamka

Retko koji materijal viče “leto” kao pletena trska i rafija. Dizajneri to odlično znaju pa su im ovog leta dali bezbroj oblika i uloga. Tu su torbe u obliku kofe od trske i kože kakve je nosila Jane Birkin, oversized torbe sa resama, damski tvrdi modeli poput cegera i male poštarske varijacije na temu. Dakle, apsolutno s.v.e. što može da vam padne na pamet.


Male, malecne

Minijaturne dimenzije za maksimalan efekat. Ove sezone, ako je to uopšte moguće, još su manje! Ovom razigranom trendu nema potrebe da tražimo osnove u praktičnosti - on je čista zabava!


Hands free

Torbe koje se nose oko ruke? Da, želimo ih sve! Toliko su luksuzne da izgledaju poput narukvice, često ostavljaju ruke potpuno slobodnim, a čak i najmanji modeli su dovoljno veliki da u njih stane ono najosnovnije. Posebna pohvala ide onima koje se mogu nositi i oko članka i oko vrata, kao i onima koje se stavljaju oko mišice.


Bucket bag

Kofa? Da, bukvalno! Model koji je stavio na mapu neke nezavisne brendove koje danas obožavamo. Ovog leta su rigidne, jasno definisane forme čak i kada su od trske (ne, ne morate ići na plažu da biste poneli Celine model sa kožom). Nevezano za to koju estetiku volite, sigurni smo da postoji model koji ćete obožavati.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor