Pretraga

Ovu košulju obožavaju naše najdraže Instagram devojke

Ovu košulju obožavaju naše najdraže Instagram devojke

Tekst: BURO.

Baš kao i mnogi modni brendovi i Mango je za sezonu jesen/zima 2021. pripremio pregršt komada od veštačke i prave kože koji su već zaživeli na Instagramu. Čini se da je ove sezone najpopularnija nijansa karamele koja nas vreba sa svake vešalice i onlajn šopa, a upravo je te boje i njihov najpopularniji komad.

Ovu košulju obožavaju naše najdraže Instagram devojke (фото 1)

Svi ljubitelji brenda dobro su upoznati s pojmom #mangogirls pošto se pod ovim haštegom nalaze neke od najbolje obučenih devojaka na Instagramu koje svake sezone odaberu svoje favorite iz kolekcije i onda ih uklapaju u skladu s vlastitim stilom. Nismo mogli da ne primetimo da se jedan artikl ponavlja na nizu profila koje pratimo. Radi se o oversized košulji od veštačke kože koja, pored konjak, dolazi i u crnoj varijanti.

Ovu košulju obožavaju naše najdraže Instagram devojke (фото 2)

Žene je nose u kombinaciji sa suknjom iste boje kao komplet ili u kombinaciji sa farmerkama i vojničkim čizamama, a kako se radi o širokom modelu možete je nositi i kao neku laganu jaknicu dok nam temperature još dozvoljavaju taj luksuz. U nastavku pogledajte kako je nose #mangogirls.

Ovu košulju obožavaju naše najdraže Instagram devojke (фото 3)
Ovu košulju obožavaju naše najdraže Instagram devojke (фото 4)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor