Pretraga

Patike koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it devojkama na Instagramu

Patike koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it devojkama na Instagramu

Tekst: BURO.

Kada razmišljate o nekim stvarima sigurno vam ne pada na pamet kako da u istu grupu stavite imena kao što su Rihhana, Kate Middleton i Kaia Gerber. Pominjanje ove tri žene u istoj rečenici dugujemo modelu New Balance 530 patika koje sve tri nose i njihovom pojavljivanju u istim nekoliko puta u periodu od nekoliko meseci. Ubrzo su i mnoge druge žene i devojke uskočile na ovaj modni voz i danas se na sve strane nosi model 530 u karantinskim šetnjama ali i po kućama. Još jedan poen za "ružne patike" koje su sa nogu naših deda i očeva prešle na noge svih stylish ljudi na planeti poslednjih godina.

Patike koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it devojkama na Instagramu (фото 1)
Patike koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it devojkama na Instagramu (фото 2)

Jednostavno - desilo se. Imamo novi it komad koji je preplavio Instagram. Influenserke možda na svom feedu nemaju masku na licu ali na nogama imaju New Balance patike. Dok skrolujete Instagramom među gomilom Vansica, Vejas i Converse patika ovaj retro model (New Balance 530) se uvukao i polako preuzeo primat. Takav modni "povratak" je možda i prirodan i nije toliko neočekivan jer su New Balance svakako bile godinama nezabiolazna obuća na Nedeljama mode i steet style fotografijama.

Patike koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it devojkama na Instagramu (фото 3)
Patike koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it devojkama na Instagramu (фото 4)

Sve stylish devojke i žene koje pratite od Lucy Williams, Pernille Taisbeck do Emily Oberg imaju (bar) po jedan par na svojim nogama i fotografiju da pokažu da im je ovo nova omiljena obuća. Uz ovakvu ekipu koja ih nosi nije izostala ni popularnost koja se odrazila odmah i na potražnju i prodaju. Lyst je izbacio svoju listu najtraženijih proizvoda za protekli kvartal 2020. godine i ove patike su se našle u prvih 5, a Asos je objavio da je prodaja ovog model porasla za 40%. Gle čuda! 

Patike koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it devojkama na Instagramu (фото 5)
Patike koje nose Kate Middleton i Rihanna su hit i među it devojkama na Instagramu (фото 6)

Kada porazmislimo, ovaj trend se savršeno uklopio u slogan koji je New Balance imao u 2019. godini a koji je glasio "nose ga supermodeli u Londonu i tate u Ohaju". 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor