Pretraga

Peplum ponovo stiže! Ljupki karnerić svaku kombinaciju čini boljom

Peplum ponovo stiže! Ljupki karnerić svaku kombinaciju čini boljom

Tekst: BURO.

Ova vest izmamila je oduševljenje jednog dela BURO. redakcije (you know who you are), dok je jedan drugi deo samo u tišini podigao obrvu. Ovo dizanje obrve bilo je potpuno neopravdano - peplum je doživeo makeover i više ni malone liči na one uske topove od scuba materijala koje smo nekada znali. 

Peplum ponovo stiže! Ljupki karnerić svaku kombinaciju čini boljom (фото 1)
CHRISTOPHER KANE
Peplum ponovo stiže! Ljupki karnerić svaku kombinaciju čini boljom (фото 2)
CHRISTOPHER KANE

Znate o čemu pričamo. O vremenu kada su vladale velike ogrlice i helanke sa printom (plus po koja platforma u nude nijansi i Reese Witherspoon pre nego što je postala produkcijska super-sila Holivuda). U to isto vreme peplumi su bili s.v.u.d.a. i to u svim mogućim bojama od ciklame i indigo plave, pa do pastela.

Peplum ponovo stiže! Ljupki karnerić svaku kombinaciju čini boljom (фото 3)
BRANDON MAXWELL
Peplum ponovo stiže! Ljupki karnerić svaku kombinaciju čini boljom (фото 4)
TORY BURCH
Peplum ponovo stiže! Ljupki karnerić svaku kombinaciju čini boljom (фото 5)
BRANDON MAXWELL

Premotavamo na Nedelje mode za jesen/zimu 2023. i slobodno možemo da kažemo da smo videli popriličan broj peplum modela kako na pistama, tako i na street style-u, na topovima ali i na haljinama. Samo u Londonu, Richard Quinn i Christopher Kane bacili su se na peplume ukrašene cvetnim aplikacijama i vezom, dok su Brandon Maxwell, David Koma na istoj Nedelji mode i Tory Burch u Njujorku napravili su minimalističke varijacije na temu. Dakle, nosivije i manje trendi nego prošli put. Ako ste spremni da im (ponovo) poželite dobrodošlicu, izdvojili smo odlične opcije. 

BURO. izbor

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor