Pretraga

Potkošulja nam se vratila, ali u skroz kul remiksu

Potkošulja nam se vratila, ali u skroz kul remiksu

Tekst: BURO.

Tokom leta modna ekipa je fokusirana na detalje koji će se ostaći: traka za kosu, marama umesto topa, skulpturalne štikle... Postoji gomila načina kako da budete primećeni tokom toplih dana. Dok smo hipnotisani haljinom sezone, neke od influenserki pokušavaju da svoj letnji look podignu na viši nivo. Umesto lepršavih haljinica one su se dosetile da novo značenje daju običnoj atlet-majici.

Potkošulja nam se vratila, ali u skroz kul remiksu (фото 1)

@CLAIRE_MOST

Sećate se njih? Rebraste potkošulje sa širokim bretelama ovog leta su se vratile jače nego ikada. Ikonični komad iz 2000. godine je u 2020. doživeo nečekivani remiks. Umesto da normalno obučete potkošulju, jednostavno  glavu provucite kroz obe bretele i na taj način dobićete potpuno novu majicu sa asimetričnim izrezom.

Potkošulja nam se vratila, ali u skroz kul remiksu (фото 4)

@VANJAAM

Naravno, modne kuće su u sekundi shvatile ovaj mig, i na tržište je vrlo brzo stigla restilizovana potkošulja koja već u startu ima bretele koje se nose ukoso. Jedan od prvih brendova koji je ovaj model uveo u prodaju jeste Zimmerman, u njihovoj režiji to je besprekoran rebrasti top koji prijanja uz telo, sa dubokim izrezom. Jedna od influenserki koja ga je ponela među prvima jeste nama omiljena Francuskinja Adenorah.

Potkošulja nam se vratila, ali u skroz kul remiksu (фото 5)

@ADENORAH

Obavezno se poigrajte sa ovim novim trendom, možete da nekoj od svojih starih majici udahnete novi život, ili da proverite šta ima novo na rafovima sa topovima pa da možda i da odaberete i krop verziju, ili onu sa tankim bretelama. U svakom slučaju, velike su šanse da će vam stajati sjajno, plus radoznali pogledi su zagarantovani ako ovaj trend iznesete među prvima.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor