Pretraga

Produžite leto uz majicu na pruge

Produžite leto uz majicu na pruge

Tekst: BURO.


Mornarske pruge su najjasnija asocijacija na bezbrižno leto: čim vidimo teget-bele prugice, u glavi počinju da nam se ređaju slike sunca u svom zenitu, uskovitlane morske pene, jedrilica koje seku talase… I da li bi zbog toga poslednjeg dana leta trebalo da ih ostavimo da u ormanu čekaju bolje dane? Apsolutno ne!

One su večne i fenomenalno se slažu sa slojevitim kombinacijama kakve odlikuju ranu jesen. Kad odaberete dobru majicu od kvalitetnog pamuka (dugih, ili kratkih rukava, po želji), doslovno je možete stilizovati za apsolutno svaku priliku, od odlaska na posao, preko ležernih viđanja sa prijateljima, do dejta. Naš predlog je da investirate u nekoliko komada i da tako produžite taj dobar osećaj. Baterije su nam napunjene i u novu sezonu ulazimo spremni za stilske igrice. Omaž aktuelnim trendovima dajte kroz detalje, a iznenadiće vas i činjenica koliko se pruge dobro slažu sa ostalim dezenima, isprobajte.

 

Ukoliko do kraja želite da ispoštujete sailing temu i briljirate u apsolutnoj eleganciji odlučite se za bele pantalone. Skinny modele na kratko pošaljite na klupu za rezervne igrače i isprobajte kako vam stoje retro široke pantalone visokog struka, ili varijacija na temu culottes modela. Zatvorene papuče, ili salonke sa umernom štiklom od kombinacije će napraviti pravi modni bingo. Vodite računa, u takvom kombinovanju nema mesta nemaru, u ovom slučaju vaša prugasta majica zahteva da bude savršeno opeglana.

 

 

Naravno, prugice odlično igraju i za ležerni tim - mini suknja i razbarušena kosa im mogu biti najbolji prijatelji. Možete se poigrati i sa nakitom, dodajući malo svečaniji ton kroz ogrlicu, ili minđuše. Ono što je zapravo najbolja strana prugica jeste da je mogućnost da delujete uniformisano svedena na minimum pošto je ovo komad koji vrlo lako možete u potpunosti prilagoditi sebi.

 

 

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar