Pretraga

Ravne platforme ponovo su miljenice modnih insajderki: upoznajte Ginza model sa potpisom The Row

Ravne platforme ponovo su miljenice modnih insajderki: upoznajte Ginza model sa potpisom The Row

Tekst: BURO.

Talas nostalgije odavno nas je zapljusnuo, a na tapetu se posebno nalaze stvari koje smo voleli i nosili krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih. Maksi haljina u stilu Rachel Green već je jedan od neprikosnovenih hitova leta, a na listu se sad upisuje i jedan od omiljenih modela sandala koje vezujemo za Jennifer Aniston a.k.a. Rachel: apostolke sa ravnom platformom. Ako malo prelistate paparaco fotografije svih poznatih parova iz te ere, od Jennifer i Brada pa sve do Posh i Becksa videćete da je ovo bila najviše nošena casual letnja obuća. A ko je prikladniji da istu reinventuje i prilagodi ovom vremenu od još jednog legendarnog para epohe?

Ashley i Mary-Kate Olsen su za svoj brend The Row vratile upravo ove apostolke i to u najluksuznijoj minimalističkoj izvedbi koju možete da zamislite, sve sa izvrnutom kožom na đonu. Karantin i izolacija nisu im mogli ništa, model Ginza našao je put do srca Instagramerki i raširio se po feedovima po celom svetu, a u prvom talasu su nas preplavile fotografije apostolki koje još nisu ni izvađene iz kutije - da, zaista podsećaju na skulpture pa nije ni čudo da su svi poželeli da ih slikaju i pre nego što su ih probali.

Ginza papuče dolaze u dve varijacije na temu: crnoj i crno-beloj pa inspirišu uglavnom minimalističke kombinacije. Tu su maksi haljine, bermude i biciklističke, trenerke i široke pantalone - i po koji ribarski šešir da zaokruži priču. 

U ovom minimalističkom letu, ovo ultimativni komad i nemojte se čuditi ako njega ili neku high street varijaciju na temu ne budete želeli da skinete i u toku jeseni (već ih zamišljamo uz odela i zlatne minđuše, na primer).

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor