Pretraga

Sada nosimo soknice tako da se vide - evo kako

Sada nosimo soknice tako da se vide - evo kako

Tekst: BURO.

Effortless. Tako mala reč, a toliko puta upotrebljena u modnoj industriji. Koristili su je i kreatori i novinari i blogeri kako bi opisali stajlinge koji deluju nenamešteno, jednostavno i šik. Osim... osim što su do sada te kombinacije najčešće bile sve osim nehajne. Od raskopčanog tankog kaputa, preko lepe svilene košulje koja izviruje ispod, do golih nožnih članaka i elegantnih mokasina koje ne smeju da se pokvase. A onda je svet stao (a i dalje se pomera vrlo, vrlo sporo) i svi zajedno smo odlučili da nehajnosti damo njen pun smisao. Znate one kombinacije koje ste nosili po kraju, do radnje, možda posle teretane? Sklepane od udobnih stvari koje su vam pri ruci. Upravo su kombinacije „za do kontejnera“ sada postale vodeći trend. Ne želimo nikakav dodatan stres, ni da pazimo na obuću, ni da nam bude hladno, niti neki materijal koji nije 300% udoban. Tako smo stigli do debelih sportskih čarapa navučenih preko helanki.

Sada nosimo soknice tako da se vide - evo kako (фото 1)

@VIVIANHOORN

Ove odevne kombinacije deluju kao da smo skoknuli do pilates studija u komšiluku i to onda kad smo kasnili na trening, ali sada u njima zapravo možete praktično svuda od restorana, do kancelarije. U 2021. godini je okej da se obučete kao Jane Fonda u modernoj varijanti, čak iako nikada niste potrčali niti razmišljate da upišete časove aerobika.

Sada nosimo soknice tako da se vide - evo kako (фото 2)

@ELISE.BAK

Udobnost ove zime dostiže svoj vrhunac, čak po cenu da zaboravimo da hodamo na štiklama (i to svetlucavim koje smo naručili za svaki slučaj) uživamo u tome da baš ništa ne moramo, effortless dressing je konačno opis koji možemo s punim pravom upotrebiti dok zakopčavamo najveću perjanu jaknu ikada.

Sada nosimo soknice tako da se vide - evo kako (фото 3)

@HEY_IRMA

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor