Pretraga

Šta ćemo nositi u 2022? Upravo ovo!

Šta ćemo nositi u 2022? Upravo ovo!

Tekst: BURO247.ru

Modni brendovi tradicionalno pred kraj godine predstavljaju Pre-Fall kolekcije koja nas odmah inspirišu da ih probamo. Iako ih ne možemo kupiti istog trena, donosimo vam omiljene komade iz lookbookova omiljenih dizajnera koji će vam poslužiti kao mali trend vodič za dane pred nama.


jil sander: karirani kaput

Jil Sander legendarni dizajn je sinonim za smirenost, a za Pre-Fall 2022, dizajneri Luke i Lucy Meyer ovo osećanje su izdigli do novih visina uz pomoć mekih tekstura i nežnih boja. Kaput u mint nijansi od debele vune i sa debelim pletenim resama nalik je natoplijem ćebetu, a verzija od mohera sa šal-ćebencetom učiniće da vam bude toplo i na ulici i oko srca. 

Šta ćemo nositi u 2022? Upravo ovo! (фото 1)
Šta ćemo nositi u 2022? Upravo ovo! (фото 2)

ganni: prsluk sa reverom

Danski brend Ganni sinonim je za eklektičan skandi stil. Pod #gannigirls ćete pronaći blizu 80.000 slika devojaka koje su ujedinjene ljubavlju prema njihovim modelima - džemperima u živahnim bojama, gumenim čizmama, haljinama i bluzama koje podsećaju na one za lutke (uvek sa kragnom, razume se). U novoj Ganni kolekciji kragne su se preselile i na prsluke od teksasa i vunenog štofa.

Šta ćemo nositi u 2022? Upravo ovo! (фото 3)
Šta ćemo nositi u 2022? Upravo ovo! (фото 4)

proenza scholuer: biciklističke sa perjem

Urbana odeća za elegantne žene - ovako dizajneriri Lazaro Hernandez i Jack McCullough opisuju svoju poslednju kolekciju u kojoj su ponudili veliki broj haljina koje se prilagođavaju svim kombinacijama, ukrojenih odela i plišanih pantalona. Najspektakularniji komadi su biciklističke sa perjem na nogavicama. Zamislite samo koliko je u njima lako trčati po gradu zbog posla. 

Šta ćemo nositi u 2022? Upravo ovo! (фото 5)
Šta ćemo nositi u 2022? Upravo ovo! (фото 6)

diesel: ultra kratke teksas suknje

Od prošle godine se na čelu brenda Diesel nalazi Glenn Martens - belgijski dizajner postao je prvi kreativni direktor ove kuće ikada, a njegova nova kolekcija puna je referenci na devedesete. Tu su farmerke niskog struka, maskirni komadi u stilu "Destiny's Child" i ultra-kratke teksas suknje ukrašene resama i kristalima - ponesite ih u potpuno retro stilu sa stileto čizmama i kratkom teksas jaknom.

Šta ćemo nositi u 2022? Upravo ovo! (фото 7)
Šta ćemo nositi u 2022? Upravo ovo! (фото 8)

the row: Akcenat na leđima

Sestre Olsen poznate su po svom stilu, a sada nam nude svoju interpretaciju odela u kojoj sako nosimo naopačke. Sako se zakopčava na leđima, a reveri elegantno ističu lopatice. Efekat je dodatno pojačan mini torbama koje vise oko vrata i nose se na leđima, ne preko grudi.

Šta ćemo nositi u 2022? Upravo ovo! (фото 9)
Šta ćemo nositi u 2022? Upravo ovo! (фото 10)

nanushka: suknje i jakne koje se obmotavaju oko tela

Nanushka kolekcija nas obavija mnogim stvarima i to na najbukvalniji mogući način. Suknja od buklea sa resama u koju možete da se umotate i za vikend kod kuće i na ulici. Jakne koje po istom principu imaju velike šalove u kompletu i u koje žete obožavati da se uvijete. Verujemo u terapeutsko dejstvo ovih modela koji nas štite i od hladnoće i od (previše) radoznalih očiju. 

Šta ćemo nositi u 2022? Upravo ovo! (фото 11)
Šta ćemo nositi u 2022? Upravo ovo! (фото 12)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor