Pretraga

Svi dokazi koji su vam potrebni da zmijski print dominira u 2019. godini

Svi dokazi koji su vam potrebni da zmijski print dominira u 2019. godini

Nova kraljica džungle je stigla

Tekst: Nenad Janjatović

Foto: ImaxTree

Leopard print je dostigao svoj vrhunac prošle sezone... Nosili su ga svi: bio je na pistama, na ulicama prestonica, ponele su ga urednice magazina i influenserke - velika mačka je bila svuda. Ali pre nego što pojurite da kupite neki takav komad dopustite nam da vas upoznamo sa novom vladarkom džungle: zmijom. Od kada se taj print pojavio na Marni, Rochas i Zimmerman revijama momentalno je našao put do street style zvezda. Sada je skoro nemoguće da kada skrolujete kroz hashtag #OOTD ne sretnete zmijski print u bar nekoj varijanti. Dovoljno je da napomenemo da je pretraga pojma #snakeskin porasla za neverovatnih 300 posto od kada su Instagram preplavile fotografije sa ovim printom. Ako niste sigurne kako da ga nosite tu smo da vam pomognemo. U zavisnosti od vaših preferenci i hrabrosti možete se pronaći u sledećim grupama. 

 

1. Odvažne i sklone avanturi: nose zmijski print od glave do pete

Za vas je ovo izazov koji ste dugo čekali (i jedva dočekali). Nosite total look u ovom printu, ili ga kombinujete sa nekim drugačijim printom. 

2. Hrabre: odlučuju se za pojedini komad u printu

Za vas je svakako oversized košulja ili jakna, ili midi suknja sa printom pitona, koju ćete upariti sa neutralnim komadom.

3. Manje hrabe: nose upečatljive zmijske cipele

Niste sigurne koliko je ovaj trend za vas: probajte sa dubokim zmijskim čizmama koje će viriti ispod duge suknje.

4. Igraju na sigurno: drže se detalja

Za vas je ovo tek naznaka iskoraka iz sigurne zone. Činite to odabranom torbom ili kaišem.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor