Pretraga

Trend alert: Nanižite minđuše duž uha

Trend alert: Nanižite minđuše duž uha

Tekst: BURO.

Foto: Press i Instagram

Constellation pirsinzi su sa dobrim razlogom preplavili sve Instagrame, a sada je već jasno da se ne radi o prolaznom trendu. Ukoliko niste baš sigurni po čemu se razlikuju od dve minđuše jedne pored druge, radi se o nekoliko strateški raspoređenih i planiranih pirsinga niz uho ili po celom uhu, a ne samo njegovom dužinom, a ime su dobili po tome što što podsećaju na sazvežđa. Rečju, vrlo je moguće da već nosite constellation pirsing, a da toga nista ni svesni.

Trend alert: Nanižite minđuše duž uha (фото 1)

@ASTRIDANDMIYU

Kada pričamo o ovakvim pirsinzima, od samog nakita skoro da je važnije jeste to kako je raspoređen, a vrlo često se i planira po tipu minđuša koje planirate da nosite i naravno, uvek u skladu sa vašim oblikom uha (još jedan slučaj "ako je dobro mojoj drugarici, ne mora da znači da će isto da stoji i meni"). Određeni raspored možda neće izgledati dobro ukoliko se drastično promeni tip minđuše za koji je napravljen, na primer, ukoliko se neka minđuša na šrafić zameni alkom. 

Prvi put smo ih zapravo poželeli kada nas je pod svoje uzela Maria Tash, čiji constellation pirsinzi izgledaju kao prave stilske vežbe na temu luksuza i svega svetlucavog (i čijih ruku delo smo videli i na uhu urednice BURO. Kazahstana), a sada vam donosimo još inspiracije. Ne čekajte predugo, beskrajno su zabavni, ali moramo da vas upozorimo, beskrajno zarazni.

Trend alert: Nanižite minđuše duž uha (фото 4)

ALEYOLE

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor