Pretraga

Trendovi za leto koje možete isprobati već sada

Trendovi za leto koje možete isprobati već sada

Tekst: Nenad Janjatović

Foto: ImaxTree

Okay. Napokon sunce sija napolju i ako sada nije vreme da počnete da razmišljate o letu ne znamo kada je. I dok planirate letovanje i tražite kupaći ne zaboravite da ćete ipak većinu vrelih dana provesti u gradu, tako da je sada trenutak da porazmislite i o tome. Verovatno već zamišljate sebe kako žurite ulicama u lepršavoj mini haljini i sandalama i mislite da ste sve smislile, ali mi vam donosimo neka od izdanja sa ulica Milana i Pariza koja signaliziraju najveće trendove koji nam predstoje ovog leta, a sigurni smo da možete da ih isprobate već sada. Ne tražimo od vas da odmah pobacate iz ormara sve što imate (jer nekih od ovih komada verovatno već i posedujete). Pogledajte šta street style zvezde nose, inspirišite se, dobijte nove ideje, iskoristite ono što već imate i kombinujte autfite na nov način. Pa da počnemo sa našim malim vodičem.

Tie-dye

Trendovi za leto koje možete isprobati već sada (фото 1)

Tie-dye (bez ručne radinosti i varikine, molim) je svuda ove sezone! I ne morate se bojati pošto nema hipi-festival-deca-cveća-sedimo-u-travi konotaciju. Ovo je odrasla varijanta trenda i ako se odlučite za svilenu haljinu ili bluzu u ovoj varijanti uparenu sa metalnim detaljima, nećete izgledati kao da ste došle sa nastupa Janis Joplin na Woodstocku. (Tye-dye haljina sa pojasom, Mango)

Rese

Trendovi za leto koje možete isprobati već sada (фото 2)

Loewe i Jacquemus su brendovi kojima treba da zahvalimo za fantastične rese u kojima ćete biti super stylish bez bojazni da ličite na kaubojku. Trik je da ih nosite sa kontrastnim detaljima kako biste ih dodatno istakle. Voilà ! (Haljina sa resama, Massimo Dutti)

Cvetna haljina

Trendovi za leto koje možete isprobati već sada (фото 3)

Naišli smo na savršenu pastoralnu priču čija ste glavna junakinja vi u cvetnoj haljini. Scenario je sledeći: zamišljamo vas kao Chloé devojku koja je na putu ka divnoj seoskoj kući u Francuskoj, vozi se ka tamo u svom kabrioletu, čeka je piknik na travi. Dopada vam se sve što smo smislili do sada? Evo i autfita za to. (Haljina, Stradivarius)

Neon

Trendovi za leto koje možete isprobati već sada (фото 4)

Vidite kako neon može izgledati potpuno chic! Ako ga nosite uz štikle i suknju ili neutralne pantalone dobijate odraslu varijantu ovog trenda (koji je svuda!) i zagarantovanu pažnju. (Bodi sa dugim rukavima, Bershka)

Animal print

Trendovi za leto koje možete isprobati već sada (фото 5)

Svi znamo da je zmija vladarka ovog proleća, ali možete krenuti da eksperimentišete i sa drugim printovima koji trenduju u ovom trenutku: zebra, krava, tigar. Ideja je da ih nosite ne u njihovim izvornim oblicima već hrabro u varijacijama jarkih boja. (Suknja, MSGM)  

Ženstveni maskulinitet

Trendovi za leto koje možete isprobati već sada (фото 6)

Kako da prevarite sistem? Na svoju haljinu ili majicu na bretele samo prebacite oversized sako i niko neće moći da vam prigovara zbog dress codea. Igranje sa "muškim" komadima garderobe je dodatno zanimljivo ako ih kombinujete sa ultraseksi mini haljina ili biciklističkim. (Sako, Zara)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor