Pretraga

U ovim kombinacijama bićete najbolje obučena osoba ovog proleća

Tekst: BURO.

Svi smo u nekom stidljivom fazonu, ne družimo se previše, nadamo se najboljem i priželjkujemo proleće koje će nas nadahnuti. Pa, bolje od ovog trenutka nemamo, zato se punom parom spremamo da „uklizamo“ u toplije dane i trudimo se da održimo raspoloženje na nivou. Deluje kao da je čitava planeta jedna velika čekaonica, svi čekamo kraj i srećan rasplet pandemije, ali dok se to ne desi, više nije okej da samo čekamo. Vreme je za buđenje iz dremke u koju smo nevoljno upali, za odvajanje od trenerke (nema boljeg reality check-upa od vraćanja u farmerke i zakopčavanja gornjeg dugmeta) i lagano zagrevanje za prolećnu epizodu koja nam sledi (najozbiljnije, samo što nije). Trendovi i dalje „igraju“ oko odrednica udobno, prijatno i kul, ali donose i pomalo zaboravljenu eleganciju i osećaj da smo se zaista sredili da idemo nekuda. Nemamo pojma gde ćemo i da li ćemo igde i moći, ali dodajemo nove komade u ormare i držimo prekrštene prste da će stvarno na kraju sve biti okej.

VELIKI TRENČ

Dobro, trenč je očekivano temelj svakog prolećnog garderobera, ali ove sezone on stiže u nikad većem izdanju i donosi snažan „Inspektor Gadžet“ vajb. Trenč mantil za 2021. godinu ima dužinu do ispod kolena, širok je i zapravo je džoker rešenje za apgrejd svih naših sportskih kombinacija sa nezaobilaznim patikama. Prebacite dobar trenč preko ramena i odjednom sve ima novu notu. Uz njega kombinujte šta god da vam padne na pamet, od haljina, do dukseva i kačketa.

BELE PANTALONE

U ovim kombinacijama bićete najbolje obučena osoba ovog proleća (фото 5)

@MIJA_MIJA

Svake jeseni obećamo sebi da bele pantalone neće završiti na dnu fioke tokom zime i nekako svake zime nemamo dovoljno hrabrosti i volje da ih adekvatno stilizujemo. Zato je sada vreme da ih izvučete na sunce! Mokasine ili baletanke biće im savršen pratilac, a slobodno ih uklopite i sa tamnijim bojama i težim materijalima. Ključ je u tome da postignete balans i da vaš outfit ne deluje previše letnje. Baš kao što bi Miss Rhode u filmu „Mis tajni agent“ rekla „it’s not too hot, not too cold“. To je vaš cilj.

DŽEMPER PREKO RAMENA

U ovim kombinacijama bićete najbolje obučena osoba ovog proleća (фото 9)

@BEATRICE.GUTU

Reč koju najčešće čujemo na početku proleća? Slojevito. Slojevito. Slojevito! To je savet na koji se često oglušimo u entuzijazmu i euforiji koji nas obuzmu čim prvo sunce zasija. Ali takve modne odvažnosti obično završe neslavno. Zato se ugledajte na naše omiljene Insta devojke i preko ramena prebacite džemper. Osim što izgleda kul, kad sunce zađe biće vam drago što ste ga poneli.

PAČVORK MANTIL

U ovim kombinacijama bićete najbolje obučena osoba ovog proleća (фото 13)

@BRUNAPETRILLO

I koja je vaša omiljena boja? Ako je odgovor – sve! Prigrlite pačvork i tako na jednom odevnom komadu možete da ponesete baš sve printove i boje koje vam se dopadaju – i to istovremeno. Vrlo vintage, vrlo sedamdesete. Dodate velike naočare za sunce i spremni ste da osvojite svet.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor