Pretraga

Uklopili smo za vas: Naočare za sunce + lančići

Uklopili smo za vas: Naočare za sunce + lančići

Tekst: BURO.

Postoje neki trendovi za koje je potrebno vreme, da ih uvidimo, razumem i prihvatimo. Upravo to se desilo sa lančićima za naočare: pre nekoliko godina povezivali su se samo sa onima koji gube naočare toliko da doslovno morajuda ih vežu oko vrata. Običan gajtan je sada prošao kroz dizajn centrifugu i odjednom kao da ne možemo da živimo ako nemamo i lančić uz naočare za sunce. Kad kažemo lančić, možda mislimo lanac, pa sve sa velikim Fendi slovima. Pomalo granny chic, pomalo ghetto, a kao zbir potpuno genijalno! Ovo je jedan od onih trendova čija je osnovna svrha da se dobro zabavimo, a baš nam je to potrebno ovih dana. Razmrdajte rutinu u koju smo svi upali dodavanjem ovog upadljivog akesoara i uz neke dobre mačkaste naočare pretvarajte se da ste na Amalfiju. Složili smo kombinacije - izaberite svoju. 

Uklopili smo za vas: Naočare za sunce + lančići (фото 1)

+

Uklopili smo za vas: Naočare za sunce + lančići (фото 2)

NEŽNO

Da nam je neko pričao da su ružičaste naočare aksesoar koji će nam biti n-e-o-p-h-o-d-a-n, mislili bismo da se zeza, ali ova 2020. baš lomi. Zato predlažemo oversized naočare za nežnorozim staklima i ramom, a da se sve podigne na viši nivo tu je i lančić od perlica u pastelnim nijansama. Biće sve to dobro. (Naočare za sunce, Gucci; lančić, Roxanne)


KLASIČNO

I vrlo kul! Vlike crne naočare su odlično rešenje kad biste malo da se pravite da ništa ne vidite, a plus po definiciji donose dašak glamura. Posebno ako se odlučite za masivniji ram i veći model. Da malo ublažite strogost, dodajte mat lančić sa karikama. (Naočare za sunce Dior; lančić, Stradivarius)

Uklopili smo za vas: Naočare za sunce + lančići (фото 3)

+

Uklopili smo za vas: Naočare za sunce + lančići (фото 4)


Uklopili smo za vas: Naočare za sunce + lančići (фото 5)

+

Uklopili smo za vas: Naočare za sunce + lančići (фото 6)

POSH

Okrugle naočare su ona vrsta aksesoara koja uvek privlači poglede i može da u sekundi začini i najdosadniji outfit. Ako vam raspoloženje ide na dole, samo dodajte još i još detalja. Lančić i na samim naočarama, kao i dva dodatna? Pa što da ne! Dodajte i karmin i uzdignute glave šetajte gradom. (Naočare za sunce, Miu Miu; lančići, Stradivarius)


ODVAŽNO

Pink i zlatno? Kao kombinacija? Preko dana? Da, da i da! Pa kad je bal... Za instant kul vajb spojite sada popularne naočare u jarkim bojama sa lančićem koji je zapravo više lanac. Ako vas iko išta pita recite da ste rep zvezda na obuci. Mada realno niko se neće usuditi da vas išta pita – ali, svi će gledati u vas! (Naočare, Loewe; lančić, Fendi)

Uklopili smo za vas: Naočare za sunce + lančići (фото 7)

+

Uklopili smo za vas: Naočare za sunce + lančići (фото 8)


Uklopili smo za vas: Naočare za sunce + lančići (фото 9)

+

Uklopili smo za vas: Naočare za sunce + lančići (фото 10)

ITALIJANSKI ŠIK

Mačkaste naočare poručuju „upravo sam se vratila sa ture po italijanskoj obali“ čak i u situaciji kada je to doslovno nemoguće. Svakako, odličan su izbor i da projezdite po gradu birajući osunčane bašte. Uz lančić sastavljen od perli i šarenih perlica šik dobija novo značenje. (Naočare za sunce, Celine; lančić, Fry Powers)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor