Pretraga

Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije

Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije

Tekst: BURO.

Leto je na svom vrhuncu, sunce je visoko na nebu, a mi smo napokon u sporijoj traci života. Onoj koja se meri zalogajima kajsija, gutljajima vina, dišemo punim plućima, misli su laganije.. I od kada smo se vratili sa obale, sve što želimo jeste da prikažemo naš ten, savršeno hidriranu kožu, sitne, sitne svetlucve čestice koje ostavlja after sun krema. High Summer je pravo vreme da ponovo otkrijevmo svoju seksualnost i seksipil, koji su tokom prethodne godine bili prekriveni pidžamama, trenerkama i brigom oko korone. Uhvatili smo dublji udah i nastavljamo dalje, bude se čula i kao da sve ponovo cveta. U tom duhu pretražujemo brendove koji su fokusirani na izradu odeće koja zaista mnogo više otkriva nego što skriva. Ove kreacije su izazovne, zanimljive i definitivno zahtevaju hrabrost. A čini nam se da smo je napokon skupili! Ovo je naš izbor za dane pred nama.

KIM SHUI STUDIO

Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije (фото 1)
Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije (фото 2)

Dizajnerku Kim Shui je magazin Forbes 2019. godine svrstao među imena na koje bi trebalo da obratimo pažnju, i mi smo to ozbiljno shvatili. Ona svoj rad opisuje kao susret Ming dinastije i Eurotrash stila. Koristi tradicionalne kineske printove na odvažnim, seksi i modernim suknjama, haljinama i kompletima. Njen brend postoji tek 5 godina i za to vreme je uspela da skupi veliki broj obožavaoca svog rada, kako na Instagramu, tako i u trećoj dimenziji. Kreacije od Kim sve redom mogu da nose oznaku „Hot Girl Summer“. I zaista zahtevaju samopouzdanje i spremnost na provokaciju okoline. Mo-že!

Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije (фото 3)
Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije (фото 4)

LOUISA BALLOU

Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije (фото 5)
Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije (фото 6)

Ako živite na Instagramu verovatno ste do sada naleteli na kreacije dizajnerke Louisae Ballou. Radi se o specifičnim modelima koji kombinuju neobične i odvažne printove sa isecanjem, na takav način da skoro svakoj stvari možemo da zalepimo „too hot“! Na modnu mapu je dostpela zahvaljujući činjenici da se među obožavaoce njenog brenda ubraja i Bella Hadid. Bella očigledno ima odličan ukus, jer su modeli koje nam je Louisa ponudila ovog leta progresivni, vibrantni i definitivno drugačiji. Seksi luksuz je odrednica kojom najbolje možemo da opišemo njenu letnju kolekciju. Želimo!

Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije (фото 7)
Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije (фото 8)

MIRROR PALAIS

Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije (фото 9)
Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije (фото 10)

Nema sumnje, zaista smo svi željni da se nađemo sa prijateljima, ali ovog puta u nekom super restoranu ili klubu, uglavnom želimo da odemo na neko mesto gde je okej da obučemo mini haljinu koja više otkriva nego što skriva. Dizajner Marcelo Gaia koji je na čelu brenda Mirror Palais favorizuje više klasičan pristup seksi oblačenju, koji nije nužno namenjen tome da se privuče druga osoba. Marcelo sarađuje sa kompletno ženskim timom kako bi napravili haljine po narudžbini koje su dostigle viralni nivo popularnosti. Inspiraciju za svoj rad pronalazi u body positivity pokretu koji je ženama omogućio da se bar delimično reše stega i osuđivanja društva. Kako on kaže TikTok je na čelu ovih promena, a mladi sada žive po principu „jednom se živi“. Ne možemo a da se ne složimo!

Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije (фото 11)
Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije (фото 12)

SUBSURFACE

Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije (фото 13)
Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije (фото 14)

Dizajnerka Kari Fly iz Los Anđelesa za modele koje osmišljava za svoj brend Subsurface inspiraciju pronalazi u odvažnim krojevima iz prošlosti. Prvi prototip napravila je 2019. godine i ispostavilo se da su njene modne misli bile u skladu sa globalnim trendom koji nas je sve kolektivno vratio u dvehiljadite godine. Vodila se kostimima kakve je nosila Cher, ali i kreacijama dizajnera Bob Mackiea i osmislila je provokativne modele koji vrlo glasno poručuju – seks! Kako sama Kari kaže došao je pravi momenat za nošenje njene odeće jer je uzbuđenje ovog leta na visokom nivou: „vakcinisani žele da se druže i izlaze više nego ikada“.

Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije (фото 15)
Uz ove brendove lako je pokazati malo kože - otkrijte njihove seksi kreacije (фото 16)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor