Pretraga

Vacationcore: Obucite se kao da letujete na najlepšim evropskim destinacijama

Vacationcore: Obucite se kao da letujete na najlepšim evropskim destinacijama

Tekst: BURO.

Potpuno vas razumemo ako ste ljubomorni na sve one koji se trenutno šetkaju po evropskim rivijerama ali možda će vam biti lakše ako se obučete kao da ste na njihovom mestu? Tu na scenu stupa novi trend vacationcore. Ok, možda se ne radi baš o izmišljanju tople vode, na kraju krajeva, mesta kao što su Sicilija, Kapri i Sen Trope su modna i lifestyle inspiracija od kako znamo za sebe ali ovog leta svi, apsolutno svi, su se bacili na manifestovanje baš ovakvih putovanja.

Ako je verovati Instagramu, u poslednja 3 meseca hešteg #EuropeanStyle narastao je preko 40% na ovoj platformi, a eskapistički stajling baš kao i nekad cottagecore potpuno je zavladao feedovima. Ultimativna inspiracija? Ima ih raznih, vacationcore ne podrazumeva samo print sicilijanskog limuna sa potpisom Dolce&Gabbana i slamnate šešire sa trakama od ripsa - iako je ovo doba godina kada ih volimo do iznemoglosti.

Za najbolje lekcije kako nositi tradicionalnie motive na apsolutno savremen način, skrolajte niz feed Jenny Walton, ukoliko pak više volite minimalizam tu je Loulou De Saison, a ako jednostavno želite da budete ubitačno seksi Evangelie Smyrniotaki is your girl. Ono što je neizostavno jeste letnji vajb i pozadina koja asocira na obalu Italije, Francuske (ili nekog starog grada u Hrvatskoj).

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor