Pretraga

Vežite se: kaiševi će učiniti da izgledate neverovatno stylish ove jeseni

Vežite se: kaiševi će učiniti da izgledate neverovatno stylish ove jeseni

Tekst: BURO.

Foto: ImaxTree

Prvo razmišljate o torbama. Pa o cipelama ili čizmama. Pa onda o nekom nakitu. I? Znamo, na kaiševe ste sigurno zaboravili ili su vam pri dnu liste aksesoara. Ali vreme je da promenite svoj stav o njima i počnete da ih nosite jer, ako je suditi po revijama koje smo videli, sada je upravo pravi trenutak za to. Kada pogledate šta smo vam pripremili shvatićete da je kaiš neverovatno vredan komad za stajling i kako može da promeni sve veoma lako. Kada na odelo koje nosite na posao ako dodate kaiš spremni ste za after work koktele. Ako nemate i dalje ideju kako to da učinite, evo šta dizajneri predlažu.

 

Vežite se: kaiševi će učiniti da izgledate neverovatno stylish ove jeseni (фото 1)
Acne Studios

Kaiš + pantalone

 


 

 

Da, da, znamo šta ćete reći - svi nose kaiš sa pantalonama. Ali dozvolite da ne budete u pravu. Prethodnih sezona stvari su se drastično promenile pošto godinama nismo zapravo viđali fashion kaiševe i više smo ih vezivali za ljude kojima stajling baš i nije prioritet. Ove jeseni, dizajneri se vraćaju kaišu kao savršenom dodatku za dobijanje posebne siluete, bilo da se radi o farmerkama , odelima ili običnim pantalonama. Primetićete da su pantalone sa kojima ih kombinuju uglavnom visokog struka ili široke.

Vežite se: kaiševi će učiniti da izgledate neverovatno stylish ove jeseni (фото 2)
Acne Studios

 

Vežite se: kaiševi će učiniti da izgledate neverovatno stylish ove jeseni (фото 11)
Bottega Veneta

Preko kaputa

 


 

 

Bilo da se radi o kaputu na kopčanje ili na vezivanje, poenta je da uzmete kaiš i da ga strukirate. Čak i ako imate kaput koji je došao zajedno sa pojasem od istog materijala slobodno ga skinite i uzmite neki od kaiševa koji vam sede u ormaru i iskoristite ga preko kaputa. Verujte nam, izgledaće kao da ste kupili novi kaput, a to je i znatno veća dobit od one koju ste očekivali od ovako malog stajling trika.

Vežite se: kaiševi će učiniti da izgledate neverovatno stylish ove jeseni (фото 12)
Bottega Veneta

 

Vežite se: kaiševi će učiniti da izgledate neverovatno stylish ove jeseni (фото 18)
Celine

Suknja + kaiš

 


 

 

Obično preko suknje ne nosite kaiš. Ako niste sigurne, proverite sve svoje instagram postove. Možda je vreme da pokušate i oživite sedamdesete ili devedesete. Ovim malim trikom pomoću kaiša ćete i dodatno naglasiti struk ili suknji dati potpuno novu formu. Svi dobijaju.

Vežite se: kaiševi će učiniti da izgledate neverovatno stylish ove jeseni (фото 19)
Celine

 

Vežite se: kaiševi će učiniti da izgledate neverovatno stylish ove jeseni (фото 26)
Etro

Preko džempera

 


 

 

O tome kako su se džemperi vratili smo već pisali. Sada vam dajemo i mali savet kako da ih nosite ako niste sigurni šta sa njima da radite. Ako vam je džemper prevelik, prekratak, prešaren, sigurno će mu kaiš napokon dati formu koju želite ili mu popraviti nedostatake. Primetićete da je džemper savršen za slojeve tako da će kaiš te slojeve "pokupiti", a takođe je najbolje da ga iskombinujete sa širokim pantalonama ili dugačkom suknjom.

Vežite se: kaiševi će učiniti da izgledate neverovatno stylish ove jeseni (фото 27)
Etro

 

Vežite se: kaiševi će učiniti da izgledate neverovatno stylish ove jeseni (фото 35)
Isabel Marant

Preko haljine

 


 

 

Čak i ako vam ne treba (da naglasite struk), kaiš na haljini jednostavno donosi novu dimenziju. Bilo da je tanak, šitok, kaubojski ili lanac, ako se poigrate sa njim od svoje stare haljine dobićete novi outfit u koji ćete se zaljubiti. Poenta je da iskoristite stil kaiša kako biste promenili i stil haljine. Jednostavno, a genijalno, zar ne?

Vežite se: kaiševi će učiniti da izgledate neverovatno stylish ove jeseni (фото 36)
Isabel Marant

 

Vežite se: kaiševi će učiniti da izgledate neverovatno stylish ove jeseni (фото 45)
Daks

Preko sakoa

 


 

 

Zamislite da sedite u kancelariji i nemate vremena da se presvučete. Ako vam kažemo da otkopčate svoj sako i prebacite preko njega kaiš poslušajte nas. Najbolje bi bilo da kaiš ima neki metalni detalj kako biste dobili tu večenju dimenziju koja vam je potrebna da produžite sa posla u izlazak.

Vežite se: kaiševi će učiniti da izgledate neverovatno stylish ove jeseni (фото 46)
Daks

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor