Pretraga

Vreme je za novi zimski kaput, isprobajte ove modele

Vreme je za novi zimski kaput, isprobajte ove modele

Tekst: BURO.

Svaki dan je sve hladniji, ali postoji jedna stvar zbog koje se tome radujemo: novi kaput! Onaj koji je outfit sam za sebe, koji čini da nam čim ga prebacimo preko ramena bude toplo i oko srca i na ulici. Donosimo vam šest trendova koji vladaju sezonom - odaberite svoj.

Kamel

Najklasičnija nijansa ali ovaj put u utility izvedbi, sa vojničkim džepovima i detaljima izgleda posebno moćno. Precizan kroj i model sa pojasom koji možete zameniti i kontrastnim kožnim kaišem je prava trendi alternativa oversized silueti.

Štepana koža

Prošle godine smo bili zaluđeni štepanim šuškavim jakanama svih dužina, a sada idemo korak dalje i usvajamo sofisticiraniju verziju izrađenu od sjajne kože. 

Vreme je za novi zimski kaput, isprobajte ove modele (фото 2)

MASSIMO DUTTI

Sa šalom

Kaput sa šalom u kompletu je jedan on najvećih trendova sezone, i nalazi se u svim trendi ormarima. Glasamo za neutralnu paletu, a već smo vam izdvojili i najbolje modele, kako dizajnerske tako i high street brendova.

Vreme je za novi zimski kaput, isprobajte ove modele (фото 3)

MANGO

Animal print

Ne postoji sezona u kojoj animal print ne postoji, a li ove jeseni je posebno dominantan. Posebni stilski poeni se dobijaju za neočekivne varijacije na temu poput sportskog maksi perjanog kaputa. 

Vreme je za novi zimski kaput, isprobajte ove modele (фото 4)

TWINSET

Shearling

Veštačko ili pravo, ovčije krzno je i dalje tu, a sada želimo da se u njega umotamo kao u bade-mantil. Najmekša forma i najmekši materijal su sanjarska alternativa modelima sa duplim licem i kožom.

Vreme je za novi zimski kaput, isprobajte ove modele (фото 5)

PINKO

Naglašena ramena

Silueta naglašenih ramena ne ide nikud, a posebno volimo one u military stilu. Ovo nisu klasični oversized modeli već oni krojeni u retro stilu sa posebnim akcentom na gornji deo tela.

Vreme je za novi zimski kaput, isprobajte ove modele (фото 6)

DIESEL

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor