Pretraga

Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u Kanu: dan 4

Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u Kanu: dan 4

Tekst: BURO.

Svi znate vreme i mesto: Kan, filmski festival, crveni tepih, dan četvrti. Zvezde su ponovo defilovale i pokazale da se ne šale kada razmišljaju šta i kako da ponesu dok se penju stepenicama Kroazete. Pa da počnemo sa pregledom best of.

 

Dekadencija. Seksepil. Glamur. Anja Rubik je bila sve to juče. I više od toga ako dozvolite. Bila je SVE! U Saint Laurent odelu koje je nosila na golo telo bila je oličenje svega onoga što Kan predstavlja. 

 

 

Penelope Cruz je na premijeri Almodovarovog filma "Dolor y gloria" ponela Chanel haljinu koju je dizajnirao njen prijatelj Karl Lagerfeld. Ovo je bio još jedan momenat u kom je odala počast Karlu, pošto je pre nekoliko meseci nosila haljinu na njegovoj poslednjoj reviji za modnu kuću Chanel.

 

 

Deepika Padukone, jedno od L'Oreal zaštitnih lica, je možda bolje od svih savladala veštinu pojavljivanja na kanskom crvenom tepihu. Njena stilistkinja je verovatno spakovala kofere i kofere stvari za ovu priliku, pošto se Deepika presvlači nekoliko puta dnevno i svaku promenu zabeleži na svom Instagramu. Sinoć je nadmašila sebe. I sve ostale, složićete se.

 

 

Jedno sigurno možemo reći: crveno joj pristaje! Bella Hadid nastavlja svoj pohod na Kan, ovaj put u Roberto Cavalli haljini sa dubokim šlicem.

 

 

Amber Heard u Elie Saab asimetričnoj haljini sa volanima na ramenu i zalizanom kosom bila je savršenstvo. Ono što je uradila, a što skoro niko nikada ne pokušava na crvenom tepihu: nosila je duboke čizme.

 

 

 

 

 

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor