Pogledajte kako izgleda prolećno čišćenje kuće sa Tatjanom Jovanović

    23.05.2024.
    RECOMMENDED

    Proleće je stiglo, donoseći sa sobom idealno vreme za temeljno čišćenje kuće. Iako ovo možda nije omiljena aktivnost, pravi uređaji sa vrhunskim karakteristikama mogu znatno olakšati ovaj zadatak. Kada imamo uređaje koji efikasno obavljaju posao umesto nas, čišćenje postaje daleko jednostavnije. Ipak, pre nego što se bacimo na posao, važno je da se dobro organizujemo i osmislimo plan koji će nam pomoći da sve teče glatko. Tu nam u pomoć priskače Samsung Bespoke Jet Complete usisivač.

    Ovaj napredni uređaj nudi nekoliko funkcija koje ga čine idealnim za temeljno čišćenje doma. Naša poznata influenserka Tatjana Jovanović takođe je podelila svoje oduševljenje ovim usisivačem: Nisam neko ko uživa u usisavanju, međutim, kada imate aparat poput Samsung Bespoke Jet AI usisivača koji je jednostavan za korišćenje, izuzetno snažan i uz to toliko lepo dizajniran taj kućni posao mi ne pada teško.

    kuce

    Moćno usisavanje kuće i vrhunska funcionalnost

    Bespoke Jet dolazi sa HyperForce™ tehnologijom koja pruža snažno usisavanje čak i najmanjih čestica prašine i prljavštine. To znači da će vaši tepisi, prostirke i tvrde površine biti besprekorno čisti. Tu je i All-in-One Clean Station™: Stanica za čišćenje koja automatski prazni sadržaj posude za prašinu, što čini proces čišćenja higijenskijim i jednostavnijim. Nema više dodira sa prašinom i alergenima, kod kuće je sve čisto.

    Tatjana dodaje: Čitav proces je vrlo jednostavan: kada se završi sa usisavanjem „štapni“ deo se vraća na postolje i jednim pritiskom dugmeta sva prašina prelazi u vrećicu koja se nalazi unutar samog postolja. Savršeno!

    image00004

    Dugotrajna baterija i savršen dizajn

    Ovaj model dolazi sa baterijom koja omogućava do 60 minuta rada, što je dovoljno za čišćenje većih površina bez potrebe za punjenjem. Lagan i ergonomski dizajn Bespoke Jet je lagan i jednostavan za rukovanje, što omogućava lako manevrisanje oko nameštaja i čišćenje teško dostupnih mesta kuće.

    Tatjana je takođe istakla koje performanse su za nju najbitnije: Pre svega činjenica da je u pitanju štapni usisivač te je zaista fizički lagan, nema kablova, a s druge strane ima mnogo dodataka koji ispunjavanju najrazličitije zahteve kada je u pitanju usisavanje kuće, ali i automobila, objašnjava.

    image00005
    image00001

    Usisivač je opremljen naprednim HEPA filterom koji hvata do 99,999% mikro čestica prašine, uključujući alergene i bakterije, što je savršeno za domove sa osobama koje pate od alergija. Ovaj model takođe nudi različite pametne funkcije, uključujući LED ekran sa informacijama o stanju baterije i režimu rada, što dodatno olakšava korišćenje. Više informacija o ovom modelu možete pronaći na linku.

    Samsung daje tri godine garancije (2 godine redovne + 1 godina dodatne komercijalne garancije) na određene Samsung modele usisivača kupljene od 15.2. do 31.12.2024. godine.

    Uslove promocije pronađi ovde.

    Foto: Promo

    Saznaj više:
    Povezani članci: