„American Love Story“ – snima se serija o tragičnoj ljubavna priči Carolyn Bessette – Kennedy i Johna Kennedy Jr-a

    17.08.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/08/americanlovecover.jpg

    Reč je o seriji o američkom paru, Carolyn Bessette – Kennedy i John F Kennedy Jr i njihovoj tragediji koju su prepričavali svi svetski mediji. Naime, oni su 1999. poginuli u avionskoj nesreći pod misterioznim okolnostima, budući da avion u kom su se nalazili nikada nije pronađen. Kennedyjevi su inače u javnosti poznati kao ukleta dinastija, jer je ovaj slučaj tek jedan u nizu tragedija koje su zadesile ovu porodicu. Iako je prošlo više od dvadeset godina od smrti, kako mnogi smatraju, najlepšeg para javnog života Amerike, oni ne prestaju da izazivaju interesovanje.

    Ono što je započelo kao romansa koja podseća na bajku, počelo je da se raspada pod nemilosrdnim mikroskopom tabloidnih medija. Pritisci na karijere i nesuglasice u porodici popularnog para završili su se tragičnom smrću kada se njihov privatni avion srušio u okean.

    Carolyn je posebno privlačila pažnju medija, i to iz mnogo razloga. Izgledalo je kao da svi u nju upiru prstom i smatraju da ma koliko bila obrazovana, samouverena i elegantna, ipak nije dovoljna dobra za najpoželjnijeg neženju tog doba. Budući da je odrasla u porodici srednje klase, isprva je bila preplašena kada su je pratili paparaci. Vremenom se na to – činilo se – navikla, ali nikada nije htela da pristane da svoj privatni život na tacni posluži javnosti. Ipak, ono po čemu je bila neprikosnovena i najviše zapamćena jeste njen stil – sveden, elegantan i jednostavno nepogrešiv – i koji je obeležio celu dekadu i minimalizam drugog dela devedesetih. Poznata je po svojoj venčanici koju je kreirao tada gotovo nepoznati Narciso Rodriguez, belim košuljama i maramama, farmerkama ravnog kroja, midi-suknjama i topovima bez rukava. Kako to obično biva, smelim ženama kao da se ne prašta izdvajanje iz mase i hrabrost da budu potpuno svoje i originalne.

    Sve detalje o njoj, njenom suprugu i ostalim članovima jedne od najpoznatijih dinastija koje zauvek nose tragičnu notu sa sobom, saznaćemo u seriji koju potpisuje Ryan Murphy, kreator druge popularne serije “American Horror Story”. Ako je suditi po njoj, čekaju nas ozbiljni zapleti i ono opštepoznato nemanje mira do naredne epizode. Ostaje da vidimo da li je Murphy dorastao zadatku.

    Saznaj više:
    Povezani članci: