Beyoncé nas za 40. rođendan časti novim albumom

    12.08.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/08/beyoncecover.jpg

    Queen B – jedno ime u kom se sadrži toliko toga. Beyoncé je, slobodno možemo reći, jedna od najmoćnijih žena današnjice. Počev od muzike koja je njena primarna vokacija, preko plesa, produkcije, glume, do preduzetništva – ona je inspiracija i motivacija mnogim ljudima širom sveta. Njena misija je upravo to – da aspolutno svima na svetu pošalju poruku da i oni mogu biti sve što požele. Sledeći put kada vas nešto bude mrzelo ili budete želeli instant rezultate, setitie se da je ona provela osam meseci vežbajući za nastup od svega dva sata.

    Sada, posle godinu i po dana u studiju i rada na novom album, zvanično je potvrdila da nova muzika stiže. Nekada joj je potrebna čitava godina da probere samo one melodije koje u potpunosti odgovaraju njenom senzibilitetu. Ipak, i posle karijere duge 30 godina, ona oseća onu istu strast i ljubav sa početka.

    Iako još uvek nema puno detalja koji se tiču novog albuma, ono što znamo jeste da je isti bio inspirisan vremenom provedenim u izolaciji i raznim nepravdama koje su se u tom periodu dešavale. Beyoncé smatra da je vreme da se ponovo smejemo, putujemo, pobegnemo gde želimo, a mi se u potpunosti slažemo.

    Ova diva narednog meseca puni 40. godina i imamo redak uvid u neke novitete koji se tiču njenog života i karijere, budući da je ona jedna od retkih javnih ličnosti koja svoju privatnost ceni i za istu se bori iznad svega. Dok je tridesete posvetila porodici i građenju svesti da je više od svoje karijere, oseća da su četrdesete njeno vreme za uživanje i opuštanje. Naravno, ne zaustavlja se na tome. Želi da svojim ćerkama prenese značaj brige o sebi i da, štaviše, izgradi čitavu jednu zajednicu žena u kojoj će svaka biti slobodna da ispriča svoju priču.

    Stigla je do tačke gde više nema potrebu da se takmiči sa sobom i konstantno nadograđuje. Verujemo da neke od ovih saveta treba zapisati i zapamtiti. Naposletku, ne moramo čekati 40. da prestanemo da se takmičimo sa sobom.

    Saznaj više:
    Povezani članci: