Pretraga

Eros Ramazzotti stiže u Beograd u aprilu - jedva čekamo!

Eros Ramazzotti stiže u Beograd u aprilu - jedva čekamo!

Tekst: BURO.

April u Beogradu je uvek veličanstven, ali sve postaje još bolje kada tome dodamo da će Eros Ramazzotti tada nastupiti u Štark Areni. Zaa njegov nastup rezervisan je 21. april, a mi se ubrzano spremamo da zapevamo ceo repertoar do poslednje pesme. 

Eros Ramazzotti stiže u Beograd u aprilu - jedva čekamo! (фото 1)

Italijanski pop - rok muzičar, pevač i tekstopisac, Eros Ramazzotti svoj veliki povratak obeležava novim albumom “BATTITO INFINITO”, istoimenom svetskom turnejom i grandioznim koncertom 21.04.2023. godine od 21h u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije. Ulaznice su dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima kao i online na tickets.rs.

Ovaj virtuozni kantautor koji obara rekorde u svojoj 35 godisnjoj karijeri, prodao je 70 miliona ploča, beleži preko 2 biliona strimova širom sveta i dalje nastavlja u velikom stilu. Za svoje obožavaoce širom sveta, pripremio je album pod nazivom “BATTITO INFINITO” koji je izašao sredinom septembra prošle godine. 

Eros Ramazzotti stiže u Beograd u aprilu - jedva čekamo! (фото 2)

Italijanski virtuoz sa velikiom elanom priprema i očekuje koncert u Beogradu, a srpskoj publici je emotivno poručio:
“Bilo je veoma uzbudljivo, vratiti se na scenu, započeti turneju i konačno dopreti do celog sveta nakon teškog vremena kroz koje smo svi prišli. Koncert u Beogradu biće neizostavan i nezaboravan šou ali i način i prilika da ponovo zagrlim srpsku publiku koju nisam video od 2019. godine, a koja me podržava svih ovih godina.”

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor