Pretraga

J. Lo je prodrmala publiku na LuisaViaRoma x Unicef Capri Gala događaju

J. Lo je prodrmala publiku na LuisaViaRoma x Unicef Capri Gala događaju

Tekst: BURO.

Ukoliko ste skrolovali po Instagramu ovog vikenda (a ko nije?) sigurno ste negde uhvatili bar delić atmosfere LuisaViaRoma x Unicef gala događaja na Kapriju. A ono u šta smo još sigurniji jeste da ste ponovo pustili taj snimak, jer je ovogodišnja zvezda iznenađenja bila tek udata Jennifer Lopez koja je publiku digla na noge i priredila koncert za pamćenje.

J. Lo je prodrmala publiku na LuisaViaRoma x Unicef Capri Gala događaju (фото 1)

NATASHA POLY @LUISAVIAROMA

J. Lo je prodrmala publiku na LuisaViaRoma x Unicef Capri Gala događaju (фото 3)

MARIANNE FONSECA @LUISAVIAROMA

Ovo je bio šesti put da je LuisaViaRoma sajt bio domaćin gale, na kojoj se pojavljuje miks internacionalnog džet seta, top modeli, holivudske zvezde… Oni su svi tu sa ciljem da se na aukciji prikupi što više sredstava koja odlaze kao donacija za Unicef. Ovog puta gosti su nadmašli sebe, jer je tokom aukcije koju je vodio Simon de Pury prikupljeno oko 8 miliona dolara.

POTPIS

J. Lo je prodrmala publiku na LuisaViaRoma x Unicef Capri Gala događaju (фото 6)

ALEXIS REN @LUISAVIAROMA

A posle toga je usledila prava fiesta, kao najava krenuo je mini film sastavljen od muzičkih spotova koje je J. Lo snimila u karijeri i gosti, među kojima su bili Sofia Carson Spike Lee, Maye Musk, Vanessa Hudgens, Jared Leto, Leonardo DiCaprio, Casey Affleck, Natasha Poly, Ed Westwick, Ansel Elgort, su poskakali sa svojih stolica.

Napokon Jennifer se pojavila na stejdžu u Roberto Cavalli kombinezonu sa kristalima koji je za nju dizajnirao Fausto Puglisi. I gosti su bili jednako dobro stilizovani, ovo su bili naši favoriti. 

J. Lo je prodrmala publiku na LuisaViaRoma x Unicef Capri Gala događaju (фото 8)

FRANCESCA RAGAZZI I ELDA SCARNECCHIA @LUISAVIAROMA

J. Lo je prodrmala publiku na LuisaViaRoma x Unicef Capri Gala događaju (фото 9)

SOFIA CARSON @LUISAVIAROMA

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor