Jessie Ware piše knjigu i jedva čekamo da stigne u prodaju!

    14.05.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/omletcover.jpg

    Ako ste fan podkasta “Table Manners”, a velike su šanse da jeste, onda će vas obradovati vest da popularna muzičarka, Jessie Ware, objavljuje knjigu! Pre nekoliko godina Jessie je započela svoj izuzetno uspešan podkast “Table Manners” koji vodi zajedno sa svojom mamom Lennie. Urnebesan i simpatičan “Table Manners” je od lansiranja prešao više od dvadeset hiljada slušanja i nastavlja da prednjači na top listama podkasta.

    U međuvremenu, osim što je najavila svoju novu turneju pod nazivom njene poznate pesme “What’s your pleasure”, iznenadila nas je i njenom novom knjigom, vrlo zanimljivog naslova. “Omlette: Food, Love, Chaos and other conversations ”. Uključivši razmišljanja o kulturi, porodici i društvu i podelivši ih u kratka tematska poglavlja, podkasterka i muzičarka otkriće delić svog života, sveta u kojem živi, ljudi koje je upoznala i svojih sasvim intimnih misli. U prevodu, knjiga je aposlutno savršen kombo svega što volimo i sadržaće priče, razmišljanja i kratke recepte.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/1620974608311216.jpg

    Osvrnuće se takođe i na mesta i obroke koji su se provlačila kroz njen život, gde omleti zauzimaju posebno istaknto mesto. Posvećeno im je mnogo ljubavi, jer poznatu autorku ovo jelo podseća na mamu i odrastanje. “Omlet moje majke je malo preteran ali uvek bogat sirom i odlično začinjen. Moji, su potpuno isti, mada su manje pažljivo razmatrani. Poput mojih priča, oni se pojavljuju u mnogim oblicima. Možda ćete dobiti jedan kasno uveče, nakon malo previše vina i uz malo previše informacija. Za ljude do kojih mi je najviše stalo, pravim sa više sira nego što je neophodno.”

    Jessie osvaja duhovitošću i šarmom u ovoj ukusnoj kombinaciji pisanja recepata i memoara popularne Jessie i jedva čekamo da imamo ovu knjigu u rukama. “Omlet” će biti dostupan u junu a do tada možemo da je poručimo unapred i čekamo uz neku od omiljenih Jessienih pesama.

    Saznaj više:
    Povezani članci: