Pretraga

Kako su se upoznale Billie Eilish i Lisa Simpson

Kako su se upoznale Billie Eilish i Lisa Simpson

Tekst: BURO.

Prošle nedelje, pop zvezda Billie Eilish objavila je na Instagramu da će se zajedno sa svojim bratom Finneasom, koji je ujedno i njen producent i stoji iza brojnih pesama, pojaviti u novoj kratkoj epizodi The Simpsons koja će se pojaviti krajem ove nedelje pod nazivom When Billie Met Lisa, a koja će biti emitovana Disney+.

Kako je najavljeno, u ovoj epizodi pratimo Lisu Simpson koja je u potrazi za mirnim i sigurnim mestom gde može da vežba sviranje saksofona kada na nju nailaze Billie i njen brat i otkrivaju njen talenat.  Oni je pozivaju u svoj studio na posebnu jam sesiju i to je sve što znamo.  

Ovo nije prvi put da mala žuta stvorenja ugoste nekog poznatog muzičara u Springfildu. Prošle godine u decembru gost je bio Portorikanac Bad Bunny, a u tom videu on je zadužen za oživljavanje strasti između Homera i Marge nakon što su se posvađali. 

Ovo kratko ostvarenje je četvrto u serijalu sličnih, koji su urađeni specijalno za Disney+. Prethodni kratki filmovi uključuju "Maggie Simpson In The Force Awakens From His Nap" (Megi Simpson u buđenju Sile iz sna) sa temom Ratova zvezda i "The Good, The Bart, And The Loki" (Dobar, Bart i Loki) inspirisan Marvelom univerzumom. 

Bilie Eilish je inače ušla u istoriju pre samo dve večeri kao najmlađa osoba koja je nastupila na glavnoj bini festivala Coachella. "Ovo je san koji se ostvario", rekla je ona tim povodom i razvalila nastup. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor