Pretraga

Konačno znamo datum(e) izlaska pete sezone serije “La casa de papel”!

Konačno znamo datum(e) izlaska pete sezone serije “La casa de papel”!

Tekst: BURO.

Najgledanija Netflix serija (i jedna od najuzbudljivijih) koja je osvojila srca gledalaca širom sveta vraća se na digitalnu platformu! Po novom trejleru koji je nedavno izašao smo napokon dobili više informacija o petom delu naše omiljene kriminalističke sage. Osim gomile akcije koju vidimo u najavi pojavljuju se i dva datuma koja nam znače: prvi deo “La casa de papel” moći ćemo da gledamo od 3. septembra dok će drugi deo biti dostupan od 3. decembra ove godine. Vrlo smo nestrpljivi da vidimo nastavak ove priče koja će sastojati od po pet epizoda u svakom delu. Ovo razdvajanje poslednje sezone na dva dela podseća nas veoma na isti korak koji je urađen sa poslednjim delovima filmskih saga kao što su “Twilight” i “Hobiti”.

Konačno znamo datum(e) izlaska pete sezone serije “La casa de papel”! (фото 1)

Ono što je scenaristima predstavljalo pravi izazov jeste pisanje scenarija petog dela serije u jeku pandemije. Te okolnosti su svakako uticale na to da se prvobitna ideja izmeni i dobićemo malo agresivniji ton i senzacionalno finale puno neverovatnih akcionih scena u prvom delu pete sezone. Drugi deo je najavljen kao zatišje nakon svih dešavanja i fokusiraće se na emotivni tok likova u seriji (i dalje ne znamo ko će poginuti a ko preživeti i kakvi nas obrti očekuju).

Čini se da u ovoj sezoni glumci imaju najteži zadatak da oslobe svog vođu, “profesora” koji je prvi put bez plana. Uspeli su oslobe Lisabon, ali kako nam se čini po scenama iz trejlera koji možete pogledati ispod tek ih čeka najveća borba do sada.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor