Pretraga

Mahmood je izbacio novu pesmu i ne možemo da prestanemo da je slušamo

Mahmood je izbacio novu pesmu i ne možemo da prestanemo da je slušamo

Tekst: BURO.

Jedinstven i talentovan muzičar Mahmood svoju bogatu karijeru počeo je sa pesmom “Dimenticata” a dve godine nakon toga osvojio je prvo mesto na festivalu muzike u San Remu. Njegova pesma “Soldi” je bila najslušanija na muzičkoj platformi među svim italijanskim izvođačima, a da ne pričamo o njegovoj sposobnosti da se uvuče u um slušaoca i bude pesma koju vrtimo ne repeat. 

Ni pandemija u Italiji, u zemlji iz koje dolazi muzičar, nije mogla da ga uspori i da dopusti da njegov kreativni rad trpi. To nam je i pokazao njegov prošli singl “Inuyasha” koji je nedavno izbacio ali i predstojeći album koji nam sprema za jun, pod nazivom “ghettolimpo”.

Ipak, pre nego što sačekamo album, dao nam je dovoljno razloga i da se radujemo i budemo još nestrpljiviji a to je nova hip hop pesma “Klan”, kojim je dokazao da koji god žanr poželi da otpeva, njemu ide od ruke.

Mahmood je izbacio novu pesmu i ne možemo da prestanemo da je slušamo (фото 1)

U svojoj najnovijoj pesmi, krije se privatna priča vezana za njegovog partnera gde muzičar peva ali i piše o tome kako zajedničkom energijom mogu da naprave oluju i budu najbolji tim. Video koji je snimio je ubedljivo jedan od najboljih koji smo nedavno videli i savršen je izbor za uklizavanje u vikend, a Mahmood je još jednom dokazao da nema nameru da se pomera sa top listi najslušanijih pesama.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor