Pretraga

\"Moja genijalna prijateljica\": Ovo su nove Lenu i Lila

"Moja genijalna prijateljica": Ovo su nove Lenu i Lila

Tekst: BURO.

U Napulju je u toku snimanje četvrte i poslednje sezone HBO/RAI serije „Moja genijalna prijateljica" rađenoj po romanima Elene Ferante i sudeći po novoj slici koja je procurela,  vidimo neke ključne promene u glumačkpj postavi, jer u glavne uloge dve najbolje prijateljice, Elene Greko i Lile Čerulo, više ne igraju glumice kao u ranijim sezonama. Konačno su porasle, bilo je krajnje vreme!

"Moja genijalna prijateljica": Ovo su nove Lenu i Lila (фото 1)

Novina je i da četvrtu sezonu režira Laura Bispuri, poznata po dramama “Sworn Virgin”  i “Daughter of Mine.” Poslednji deo tetralogije pod imenom "Priča o izgubljenoj devojčici" posvećen je protagonistkinjama koje vode svoje odrasle živote. Elena, koja je napustila Napulj, postala je etablirana spisateljica i udala se, zatim razvela i vraća se u Napulj. Umesto toga, Lila je ostala u Napulju i više se zapetljala sa Kamorom, napuljskom mafijom.

Saverio Costanzo, koji je oblikovao seriju i režirao većinu epizoda prve dve sezone, je izvršni producent, i to zajedno sa Paolom Sorrentinom, Jennifer Schuur, Elenom Recchiom i Guidom De Laurentiis.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor