Pretraga

Novi Kylie Minogue album će vas naterati da napravite diskoteku od sopstvenog stana ovog vikenda

Novi Kylie Minogue album će vas naterati da napravite diskoteku od sopstvenog stana ovog vikenda

Tekst: BURO.

Ovo pakovanje nazvano "Disco" je sve što nam je potrebno u ovom trenutku! Kylie Minogue, nakon 40 godina bavljenja muzikom, daje nam jedan od svojih najkoherentnijih i najboljih albuma na poklon. Slušajući ga shvatate da je ovo upravo ono što nam je potrebno u ovom momentu. Jer priznajte: osmeh vam ne silazi sa lica dok se smenjuje pesma za pesmom i ispostavlja se da je ovo bolji lek za dušu od nekih tableta koje vam možda doktor prepisuje. 

Kylie nam donosi dens-pop album koji nam je trebao i za razliku od, na primer, onoga što je uradila Dua Lipa ovde nema modernizovanja disko zvuka, ovo je stara doba Kylie koju zbog te naivnosti i iskrenosti obožavamo. U ovim pesmama osećamo miris poliestera, vidimo disko kugle i osećamo ukus pinja kolade. Ne kažemo da je Kylie uvek igrala na sigurno (setite se samo "Where The Wild Roses Grow" ili "Some Kind Of Bliss") ali ovaj dobro poznati zvuk koji dolazi od nje je ono zbog čega je volimo (nadamo se da će Amerikanci napokon shvatiti njenu vrednost posle ovoliko godina).

I možda mislite da je ovaj album došao u pogrešno vreme jer ove pesme su napravljene za diskoteke, podijume, žurke. Ali ne, upravo u trenutku kada je sve tako sivo i neizvesno ovo je prava pop fantazija koja nam je potrebna za eskapizam za kojim žudimo.

Draga Kylie, our disco needs you!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor